Kæmpe bet for VFF: Stortalent forlader klubben

Oliver Haurits er til sommer fortid i VFF. Foto: Morten Stricker.

Kæmpe bet for VFF: Stortalent forlader klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oliver Haurits og Viborg FF har ikke kunnet nå til enighed om en ny kontrakt. Derfor forlader den målfarlige angriber VFF til sommer. Silkeborg er et godt bud på det unge talents nye klub.

Viborg: Der har været kæmpe store forventninger til Oliver Haurits i Viborg FF - både internt i klubben og blandt fansene.

Men nu har den 17-årige angriber besluttet sig for at forlade klubben.

- Vi har været i forhandlinger i et stykke tid, men desværre har vi ikke fundet fælles fodslag, så vi kunne få enderne til at hænge sammen. Oliver har valgt at søge nye græsgange, siger Viborg FF's sportschef, Jesper Larsen, som ikke ønsker at gå i detaljer om, hvad der skiller parterne ad.

Folkebladet erfarer, at Oliver Haurits har lavet en aftale med superligaklubben Silkeborg IF, som i øjeblikket kæmper hårdt for at undgå nedrykning til 1. division.

Oliver Haurits-lejren kan dog ikke bekræfte navnet på den nye klub.

- Olivers kommende klub har valgt, at det ikke skal kommunikeres ud på nuværende tidspunkt, siger Jan Haurits, som er far til Oliver Haurits.

Jan Haurits fortæller, at Oliver Haurits først traf sit valg efter lange overvejelser.

- Der er ikke tale om et fravalg af VFF, men om et tilvalg af en anden klub. Det har været en meget svær beslutning, men der er bare nogle sportslige ting i en større klub, som har været vigtig for Oliver i hans videre udvikling som fodboldspiller.

- Det er ikke med hard feelings, at han forlader VFF, siger Jan Haurits.

Oliver Haurits har kontraktudløb med VFF til sommer. Han har scoret 13 mål i 17 kampe for FK Viborgs U19-hold i denne sæson.

Han fik senest spilletid på Viborg FF's 1. divisionshold i den forrige hjemmekamp mod FC Roskilde. Den 6. august 2017 blev han alletiders yngste debutant på Viborg FF's førstehold. Det var han lige indtil den 11. marts i år, hvor hans fætter, Tobias Bech Kristensen, overtog den titel.

Tobias Bech Kristensen har i øvrigt netop forlænget sin kontrakt med VFF frem til 2021.

Kæmpe bet for VFF: Stortalent forlader klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce