Kristian Kirk stopper i Viborg FF

Kristian Kirk er stoppet i Viborg FF. Arkivfoto: Preben Madsen.
Foto: Preben Madsen/Scanpix Denmark

Kristian Kirk stopper i Viborg FF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF?s mangeårige reservemålmand, Kristian Krik, stopper i klubben. Kontrakten er ophævet, og nu venter der formegentligt en civilkarriere forude.

25-årige Kristian Kirk har per dags dato lagt målmandshandskerne på hylden. Det oplyser Viborg FF, der i samarbejde med Kirk har ophævet den kontrakt, der ellers løb til sommeren 2012.

Kristian Kirk kom til Viborg FF fra Hobro i 2005, og siden da har Kirk med enkelte undtagelser varmet bænken for målmænd som Robert Veselovsky, Anders Rasmussen og John Alvbåge.

Psykologi

"Det har været en tid i Viborg FF på godt og ondt. Jeg har fået et indblik i, hvordan det er at være professionel fodboldspiller. En tid med mange gode oplevelser, som jeg vil tage med mig videre. Det er en beslutning, som er velovervejet, men jeg har længe haft i tankerne, at jeg gerne vil i gang med en uddannelse, " fortæller Kristian Kirk til klubbens officielle hjemmeside.

Mere præcist vil Kristian Kirk igang med at læse psykologi. En uddannelse, der kan føre ham tilbage i sportens verden som sportspsykolog.

Godt valg

Viborg FF's cheftræner, Ove Christensen, der også var i klubben da Kirk kom til klubben, udtaler til VFF.dk:

"Kristian har været en god mand for os. Både som 1. og 2. keeper i klubben. Kristian kan nu komme i gang med et nyt kapitel, og det er et fornuftigt valg, at Kristian vil til at læse, for han er en intelligent og fin fyr. Han har været en flot repræsentant for klubben. Og personligt vil jeg gerne ønske Kristian god vind fremover."

Kristian Kirk trænede for sidste gang med hos Viborg FF i går, fredag.

Dermed bliver det den17-årige Kevin Ray Mendoza Hansen, der hidtil har vogtet buret for FK Viborg, der skal være fast mand på Viborg FF's reservebænk.

Kristian Kirk stopper i Viborg FF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce