Lottokuponen kan ende som Superliga-profil

Christian Moses kan ende som Superliga-spiller, hvis man spørger Nordjyske-journalist Søren Larsson. Arkivfoto: Scanpix

Lottokuponen kan ende som Superliga-profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra at ligne en nitte har Christian Moses ifølge Nordjyskes journalist Søren Olsson forbedret sig eksplosivt, og han kan ende med at blive en Superliga-profil, hvis han fortsætter sin udvikling.

Hjørring: - Vendsyssels oprykningsmuligheder er kraftigt svækket uden Moses. Sammen med Lucas Jensen har han været en af de to helt bærende offensive profiler hos Vendsyssel FF.

Hvis man skal tro Søren Olsson, sportsjournalist på Nordjyske, som følger Vendsyssel tæt, så kan afskeden med Christian Moses meget vel blive afgørende for den nordjyske ambition om at ende i top tre, og dermed være i spil til en plads i Superligaen næste sæson.

Moses har ifølge sportsjournalisten udviklet sig fra at ligne en gæst på et kort visit i Danmark til at blive en markant profil - ikke bare i Vendsyssel men i hele 1. division.

- Jeg er enig med dem, der kalder ham en af de største profiler i rækken. Da han kom herop, tænkte jeg dog, at det aldrig rigtig ville blive til noget. Både teknik, afslutninger og spilforståelsen manglede. Men han er kommet hurtigt efter det, og allerede i slutningen af sidste sæson så man potentialet. Blandt andet med et spektakulært saksesparkmål mod Vejle, fortæller Søren Olsson, der ikke tror, at 24-årige Christian Moses har toppet i sin udvikling.

- Det er altid svært at spå om. Men når man tænker på, at han har udviklet sig fra at være en uskolet afrikansk spiller, der ikke kunne ramme målet, til at være en stor profil i 1. division på bare et halvt år, så kan jeg ikke se, hvorfor han ikke skulle fortsætte med at udvikle sig. Og jeg tror godt, at han kan ende med at blive en profil i Superligaen.

Passer godt ind i Viborg

Christian Moses peger selv på, at han i Viborg gerne vil arbejde på at blive en endnu bedre afslutter. Det er også et område, som Søren Olsson vurderer, kan udvikles hos spilleren.

Og den udvikling kan meget vel finpudses hos Viborg FF.

- Jeg tror, at han kommer til at passe rigtig godt ind i Viborg og får mulighed for at udvikle sig i den spillestil, Viborg praktiserer. Lige som i Vendsyssel spiller man offensiv og spændende fodbold, og det har vist sig at passe Moses godt, siger journalisten, der også tror på, at den afrikanske angriber vil bringe noget nyt til Viborg FF.

- Har arbejder benhårdt, og det tror jeg også, man vil få glæde af i Viborg. Der synes jeg faktisk også, at han skiller sig ud - at han kan arbejde hårdt og stadig have overskud til at være farlig.

Hvilke mangler har han så?

- Ud over at afslutningerne kan blive bedre, så er han ikke en spiller, der indgår i kombinationsspillet midt på banen, eller spiller de fikse 1-2-bolde med sine medspillere. Han skal gerne have serveret boldene og have plads foran sig, men så er han omvendt også giftig, lyder det fra Søren Olsson.

Lottokuponen kan ende som Superliga-profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce