Målet er to-tre forstærkninger med ild i øjnene

Det er en hektisk måned for sportschef Jesper Larsen. Foto: Morten Dueholm

Målet er to-tre forstærkninger med ild i øjnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF's sportschef Jesper Larsen håber, at januar måneds transfervindue vil kaste to-tre forstærkninger til førsteholdet af sig.

Viborg: Telefon ringer flittigt og mailboksen er på overarbejde.

Januar måned er en travl tid for Viborg FF's sportschef Jesper Larsen, som dog uagtet den hektiske aktivitet holder sig ét mål for øje.

- Vi skal have spillere ind, som kan forstærke os fra dag ét. Helt konkret skal vi gerne have to-tre spillere ind, som er direkte forstærkninger. Og så ved vi godt, at virkeligheden kan komme til at se helt anderledes ud, da det måske ikke går, som vi gerne vil. Og så er vi jo ikke helt herre over, om der er nogle af vores egne spillere, som ryger væk, og så ser det måske pludselig helt anderledes ud, siger Jesper Larsen, der godt vil afsløre, at har han en lille notesbog med navne på interessante spillere, og at han har dialog med flere af dem for tiden.

- Jeg kan jo ikke nævne konkrete navne, men jeg tror godt, at jeg tør love, at vi efter den 31. januar står styrket, siger sportschefen, der dog minder om, at et transfervindue er et puslespil, hvor brikkerne skal falde rigtigt på plads, hvilket de langt fra altid gør.

Det er hans første reelle transfervindue i Viborg FF, hvor han har haft tid til at forberede sig, hvilket ikke var tilfældet i august, da han lige var tiltrådt i klubben.

Allerede nu er der skrevet kontrakt med Jeff Mensah fra sommer, ligesom Christian Moses er hentet ind på en lejeaftale, mens Erik Moberg er væk, og Jesper Larsen går generelt efter at være tidligt ude, hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

- Men vi er også et sted, hvor vi ikke har gjort det lettere for os selv. Hvis man spiller i Superligaen og klarer sig godt, så er det noget lettere at tiltrække interessante spillere. Men det er i mine øjne også med til at gøre det spændende.

- De spillere, vi vælger at tilknytte, er jo spillere, som virkelig vil VFF. Vi kommer ikke til at hive dygtige spillere ind med et vildt cv, hvis de ikke vil VFF for alvor. Jeg arbejder meget på, at jeg skal kunne se en ild i øjnene på spillerne, når vi skriver en kontrakt med dem, siger sportschefen.

Målet er to-tre forstærkninger med ild i øjnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce