Midtbanetekniker er på vej i sit livs form

Markus Bay er på vej i rigtig god form og leverede et godt indtryk i fredagens træningskamp. Foto: Morten Dueholm

Midtbanetekniker er på vej i sit livs form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markus Bay er rigtig glad og tilfreds i Viborg FF. Han føler, at klubben viser ham tillid og kan mærke, at den hårde træning virker på ham.

Viborg: Markus Bay var godt nok på det tabende hold i fredagens interne træningskamp, men individuelt var han en af de spillere, der lyste op med rigtig fin boldbehandling, masser af lækre afleveringer og flere rigtig flotte fremløb med bolden.

Den unge midtbanespiller nyder godt af endelig at have haft en lang periode med kontinuerlig træning.

- Det er en vigtig opstart for mig. Jeg har været skadet og har kæmpet meget med tingene i de seneste år. Men jeg er ved at komme i den bedste form, jeg har været i nogensinde. Al løbetræningen er ikke sjovt, men det er godt til mig, sagde Markus Bay.

- Jeg tror mere og mere på mig selv. Jeg føler også, at VFF tror på mig, så jeg er virkelig glad lige nu. Der skal være kamp om pladserne, og det er fedt at kæmpe med om det. Jeg gør mit bedste, og så håber jeg, at jeg kommer i startformationen til sæsonpremieren, sagde han.

I fredagens kamp var det Mikkel Jespersen og Jeppe Grønning, der var på det hold, der lignede a-holdet, mens Markus Bay, Frederik Mortensen og George Fochive var på b-holdet. Og det virker til, at pladsen om de centrale midtbanepladser er hård.

- Det skal den være, hvis vi skal have ambitioner om at komme op i Superligaen. Vi har en sund konkurrence, hvor vi gør hinanden bedre. Men vi er også meget forskellige, så træneren har noget at vælge mellem, sagde Markus Bay.

Den tidligere Ajax og Brøndby-spiller har kontraktudløb til sommer, så han er bevidst om, at han skal præstere, men han føler det ikke som noget tyngende pres.

- Jeg er jo vant til, at der er pres. Sådan var det i Brøndby og i Ajax, så det er ikke noget problem. Jeg ved godt, at VFF henter Jeff Mensah til sommer, men jeg føler, at VFF tror på mig, og jeg er glad for at være her, så spiller jeg op til mit bedste, så tror jeg nok, at det hele skal gå op, sagde Markus Bay.

Midtbanetekniker er på vej i sit livs form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce