Moses sænkede Thisted med to mål og en assist

Christian Moses scorede to gange, da Viborg FF vandt 3-0 over Thisted. Arkivfoto: Ole Nielsen

Moses sænkede Thisted med to mål og en assist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så lykkedes det endelig Christian Moses at score sine første mål for Viborg FF. To af slagsen - og så lagde han også op til Christian Sivebæks mål i 3-0 sejren ude over Thisted.

Thisted: På et solbeskinnet stadion i Thisted skulle Viborg FF fredag aften forsøge at hente den første udebanesejr i 2018.

Det grønklædte udehold lagde ud med noget af den energi, som også var til stede i første halvleg af den seneste kamp - 2-0 sejren hjemme over Fredericia.

Men de gode intentioner blev ikke til mere end halve chancer, og som første halvleg skred frem, fik Thisted mere og mere styr på opgøret, hvor Viborg FF kun kunne notere sig en lille overvægt i spil og chancer.

Den største VFF-mulighed tilfaldt Christian Moses, der på et indlæg var helt fri tæt på mål, men angriberen headede over. Christian Sivebæk havde også et listigt spark, mens Thisted bed fra sig på omstillinger. I et enkelt tilfælde måtte Sebastian John hive en god reaktion frem i det korte hjørne for at redde en bold fra en spids vinkel.

Ellers var det småt med mulighederne i en ikke synderligt velspillet kamp, og derfor endte det logisk nok med pausestillingen 0-0.

Viborg FF mødte fredag aften Thisted på udebane. Arkivfoto: Ole Nielsen
Viborg FF mødte fredag aften Thisted på udebane. Arkivfoto: Ole Nielsen

Moses-show

Anden halvleg begyndet heller ikke med sprudlende spil. Og allerede i det 54. minut måtte Søren Reese udgå med en skade.

Herfra kunne den solide forsvarsspiller dog glæde sig over at se sine holdkammerater score to hurtige mål og dermed punktere kampen.

Først var det Christian Moses, der efter et indlæg fra Sivebæk opfangede en nedfaldsbold i feltet efter et kikset hovedstød fra en Thisted-forsvarer - og så sendte han sin første VFF-scoring flot i mål på en elegant afslutning. 57 minutter var spillet.

Fem minutter senere, var det igen Moses, der var på spil. Angriberen modtog bolden på Thisteds banehalvdel, og med en perfekt tempereret bold sendte han Sivebæk afsted. Sivebæk var hurtigere end sin oppasser, fik bolden med sig og forbi Kevin Mendoza i Thisted-målet, inden han trillede den ind til 0-2.

Moses var også målmageren til 3-0 scoringen. Det var Pierre Larsen, der erobrede bolden og via Sivebæk og Larsen selv igen, blev bolden sendt ind i det lille felt, hvor Moses med en lang tå scorede sit andet mål.

Thisted formåede aldrig at komme med et reelt modsvar, og derfor kunne Viborg FF snuppe den første udesejr i 2018. En vigtig en af slagsen, da både Esbjerg og Vendsyssel også vandt deres fredagskampe.

Moses sænkede Thisted med to mål og en assist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce