Officielt: Viborg FF tilknytter amerikansk midtbanemotor

George Fochive (i midten) skifter til VFF fra Portland Timbers. Foto: Viborg FF.


Officielt: Viborg FF tilknytter amerikansk midtbanemotor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF har lavet en aftale frem udgangen af 2018 med amerikanske George Fochive

Viborg FF får frem til udgangen af 2018 glæde af den amerikanske midtbanemotor George Fochive.

Som folkebladet skrev mandag aften, så var det den 23-årige amerikaner, som VFF gik efter på transfervinduets sidste dag, og tirsdag eftermiddag bekræfter VFF så, at man har købt amerikaneren fri af Portland Timbers med hvem han vandt det amerikanske mesterskab i 2015.

"Det er en glæde, at vi - her på transfervinduets allersidste dag - har fået enderne til at nå sammen rent forretningsmæssigt, så vi nu i dag kan tillade os at iklæde George kløvertrøjen. Tilbage i januar var det en fornøjelse at have George på prøvetræning, og vi må sige, at han leverede så godt et indtryk, at det var ét af vores helt store mål at få ham til Viborg. Det er lykkedes, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde," udtaler VFF-direktør Morten Jensen.

George Fochive var i januar på et prøvetræningsophold i Viborg og viste ved den lejlighed styrke nok til, at VFF altså nu belønner ham med en kontrakt. Han startede i 2015 i otte kampe for Portland Timbers i MLS og leverede en enkelt assist i de kampe. Der er tale om en defensiv felt til felt spiller, der skulle have masser af fysik, men også skulle være dygtig og rolig i spillet med bolden.

"At få George til Viborg havde høj prioritet i dette transfervindue. Vi sagde tidligt farvel til Rømer, og har hele tiden kigget os om efter en midtbanemand, der kan træde direkte ind i truppen og gøre en forskel. Det er jeg overbevist om, at George kan gøre. Det, vi så under prøvetræningen, var solidt og spændende, så vi ser frem til at få George implementeret i truppen," siger cheftræner Johnny Mølby.

I amerikanske medier spekuleres der i, at Portland Timbers får cirka 100.000 dollars ud af handlen med Viborg FF.

" target="_blank">http://player.ooyala.com/iframe.js#pbid=2d940881487848159b3b99a3ae8125b9&ec=hoMTlzajqVFsjzXWTCrWLRQ8EwaN0gtb">

Officielt: Viborg FF tilknytter amerikansk midtbanemotor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce