Overrasket keeper: Steffen breakede det til morgenmødet

Sebastian John fik nyheden om sin landsholdsudtagelse af træner Steffen Højer. Foto: Morten Dueholm

Overrasket keeper: Steffen breakede det til morgenmødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Det var en glad og overrasket Sebastian John, der mandag morgen fik nyheden om, at han var udtaget til det danske U21-landshold.

Den 21-årige målmand var samlet med resten af VFF-truppen til evaluering af søndags-kampen mod Brabrand, da træner Steffen Højer kunne fortælle nyheden.

- Det var noget af en overraskelse, og det er vildt fedt, at jeg er med igen. Jeg havde godt hørt, at de (landsholdets trænerteam, red.) har været ude at kigge på mig ind imellem, men jeg havde ikke set det komme nu, fortæller VFF-keeperen.

Der er sket meget for den unge målmand, som for bare et år tid siden løb rundt og spillede angriber i en intern træningskamp på træningslejren i Spanien.

Dengang var han tredjevalg på målmandsposten efter Peter Friis Jensen og Walter Viitala, men efter Peter Friis Jensen forlod klubben, lykkedes det i efterårets løb Sebastian John at overhale Walter Viitala som førstevalg i buret.

I denne sæson har Sebastian John stået ni kampe i 1. division og to i pokalturneringen - og han ser entydigt ud til at have vundet kampen om pladsen i Viborg FF's mål. Det er da også på klubplan, at Sebastian John har haft sit fokus.

- Jeg har ikke tænkt over landsholdet i hverdagen. Fokus er helt klart på Viborg. Jeg har jo nok leget lidt med tanken, at jeg kunne komme med igen, da det begyndte at gå godt i Viborg, men det har aldrig været et fokuspunkt for mig, siger Sebastian John, der håber på at få spilletid i en af de to kampe, hvor det første opgør mod Østrig er en træningskamp, mens andet opgør for U21-landsholdet er EM-kvalkampen mod Georgien.

Overrasket keeper: Steffen breakede det til morgenmødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce