Så fandt de hinanden: Viborg FF forlænger med anføreren

Jeppe Grønning har forlænget sin aftale med Viborg FF frem til sommeren 2022. Arkivfoto: Morten Dueholm

Så fandt de hinanden: Viborg FF forlænger med anføreren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF og Jeppe Grønning er nu nået til enighed om en ny aftale, som løber frem til sommeren 2022. Dermed fortsætter anføreren en fælles rejse med den klub, som han håber, at han kan være med til at etablere i Superligaen.

Viborg: Viborg FF og Jeppe Grønning har nu papir på hinanden frem til sommeren 2022.

Forhandlingerne har taget et stykke tid, men nu er man altså nået til enighed om en forlængelse, som betyder, at Jeppe Grønning vil få 10 år i klubben, hvis han ender med at fuldføre den nye kontrakt.

- Det er bare dejligt, at det nu er faldet på plads. Jeg har hele tiden holdt fast i, at det var min førsteprioritet at blive i klubben, så det er det, jeg har håbet på. Det har taget længere tid at få kontrakten på plads denne gang, men det har hele tiden været målet, at vi skulle finde en løsning, og det er dejligt, at det nu faldt på plads, siger Jeppe Grønning, som glæder sig over, at han ikke skal bruge mere tankevirksomhed på kontraktsnak i en periode, hvor han gerne vil koncentrere sig om forberedelserne til et afgørende forår for klubben.

- Det er skønt for både mig og min familie. Jeg er en type, som planlægger rigtig meget og kan lide at have tingene på plads, så det er helt sikkert en lettelse, at jeg nu ved, hvad jeg skal lave, og hvor jeg skal være de næste mange år, siger han.

Det er blot en uges tid siden, at Jeppe Grønning i et interview med folkebladet pegede på, at der var knaster, som skulle høvles af, inden de to parter kunne nå en aftale. Han kalder dialogen med klubben rigtig god, og han føler, at der er blevet lyttet til de ting, som har været vigtige for ham.

- Vi har hele tiden nærmet os hinanden, og derfor har jeg heller ikke for alvor følt, at jeg behøvede at kigge andre steder hen. Jeg har haft en tro på, at det nok skulle lykkes, siger anføreren, som slår fast, at det aldrig har været tæt på, at han skulle forlade klubben.

Vil udvikle sig

Jeppe Grønning er glad for, at han nu har en sikker platform at udvikle sig videre fra.

Selv om han er anfører og nøglespiller, så er der både lyst og vilje til at udvikle sig yderligere som spiller. Og det er lettere, hvis man kan koncentrere sig om præstationerne i stedet for at have en usikkerhed omkring fremtiden hængende over hovedet.

- Jeg tror, at jeg arbejder godt, hvis jeg også på lang sigt kan sætte mig nogle personlige mål. Så det vil helt sikkert give mig en ro, som forhåbentlig kan medvirke til, at jeg kan rykke mig endnu mere. Der er stadig mange ting, som både jeg og klubben kan rykke ved, siger den 27-årige anfører.

- Jeg har heldigvis en træner, som ser noget potentiale i mig, men som også ser nogle ting, som jeg kan udvikle mig på. Jeg er jo ikke gammel, og jeg vil meget gerne rykke mig yderligere, så jeg også betaler tilbage på den tillid, som han har vist mig, siger Jeppe Grønning, som gerne vil arbejde på at blive endnu mere dominerende i kampen.

- Jeg er selvfølgelig lidt træt af at blive sat i kasse, som en defensiv spiller. Men der er ting i mit spil, som jeg kan forbedre. Både i min rolle som anfører og i det, som jeg bidrager med på banen, siger han.

Stor rolle betyder meget

Forlængelsen skal også ses som et signal om, at Jeppe Grønning og klubben sammen fortsætter en rejse, som ikke blot skal sikre VFF en tilbagevenden til Superligaen denne sommer, men også skal ende med, at Viborg FF etablerer sig i den bedste række.

- Det er fedt, at vi har samme mål, og at klubben og jeg nu kan tage hul på vores fælles ambition om at etablere os i Superligaen. Jeg er med på, at en klub af Viborgs størrelse har masser af udfordringer, men det kan forhåbentlig lykkes, så vi ikke hele tiden får de bump tilbage, som vi har fået en del af i de år, hvor jeg har været her, siger han.

- Jeg er glad for, at jeg har en stor rolle i Viborg i stedet for, at jeg måske ville have en lille rolle et andet sted. Forhåbentlig kan jeg være med til at løfte det hele her, så vi som klub kan tage skridt fremad, siger han.

- Det spiller helt klart ind, at jeg har været i klubben i mange år og på den måde har fået en stor rolle. Det vil jeg ikke bare smide væk. VFF og Viborg er blevet vigtigt for mit liv. Så det betyder meget, at jeg får en chance for at bringe det hele videre, siger anføreren.

Så fandt de hinanden: Viborg FF forlænger med anføreren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce