Skrantende VFF'er må i skammekrogen på et fornuftigt tidspunkt

Mikkel Jespsersen fik sit femte gule kort i sæsonen, og det koster en karantæne-dag mod Thisted. Foto: Johan Gadegaard

Skrantende VFF'er må i skammekrogen på et fornuftigt tidspunkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Jespersen er ude med karantæne mod Thisted, efter han fik gult mod Fredericia. Men selvom Jespersen ærgrer sig over turen i skammekrogen, er det måske ikke det værste tidspunkt at sidde ude.

Viborg: Så gik den ikke længere.

Efter fem gule kort - det seneste mod Fredericia søndag eftermiddag - nåede Mikkel Jespersen op på 19 strafpoint, der er den første grænse, som udløser en karantænedag.

Det gule kort faldt allerede efter 16 minutter, hvor Mikkel Jespersen på Fredericias banehalvdel hev en fat i en modstander og dermed stoppede en mulig kontrachance.

For den forseelse er straframmen klar. Det giver fire karantænepoint og oveni de 15, Jespersen havde i forvejen, så bliver grænsen på 19 krydset.

Men måske er det ikke det værste tidspunkt for Mikkel Jespersen at få karantæne. Efter et kraftigt vrid på anklen har han nemlig kæmpet med at komme helt tilbage i topform.

- Det er altid ærgerligt at få karantæne, men så kan jeg komme ud og træne lidt, som jeg ikke har gjort i lang tid. Jeg kan få lidt ro på, og arbejde videre på at blive klar til den efterfølgende kamp (mod Nykøbing på udebane 24. april, red.), sagde Mikkel Jespersen.

Mod Fredericia holdt Mikkel Jespersen kun i 53 minutter, da han mærkede, at bentøjet stod af i pausen. Han har også kun trænet fuldt med et par gange de sidste 14 dage op til Fredericia-kampen.

- Og der kommer mange kampe, så det er måske fint nok, at jeg har lidt længere tid til at restituere. Og det er godt nok, for jeg kunne mærke, at jeg gik helt død mod Fredericia, sagde Mikkel Jespersen.

Når Viborg FF møder Thisted på fredag er det den første af tre kampe på otte dage. Herefter følger en uges pause mellem de næste kampe, inden sæsonen rundes af med endnu tre kampe på otte dage - den sidste spilles den 20. maj.

Viborg FF's bisseliste
Disse VFF-spillere har fået flest strafpoint1. Jeppe Grønning - 5 gule og 1 rødt, 53 strafpoint, 3 karantænedage

2. Geroge Fochive - 6 gule kort, 32 strafpoint, 1 karantænedag

3. Christian Sivebæk - 6 gule kort, 29 strafpoint, 1 karantænedag

4. Søren Reese - 5 gule kort, 22 strafpoint, 1 karantænedag

5. Mikkel Jespersen - 5 gule kort, 19 strafpoint, 1 karantænedag (kommer mod Thisted)

VFF'ere I karantænefare

Alexander Fischer - får karantæne ved gult uanset antal strafpoint

Geroge Fochive - får karantæne ved gult ved 4 eller 6 strafpoint

Man kan enten få 3, 4 eller 6 strafpoint ved gult kort alt efter forseelsens karakter. Rødt kort vil altid give karantæne i mindst én kamp.

Skrantende VFF'er må i skammekrogen på et fornuftigt tidspunkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce