Stregerne på tegningen er blevet tykkere

Steffen Højer og Ralf Pedersen har nået mange træningstimer med spillerne på græsbanerne i Side. Foto: Danni Kristensen

Stregerne på tegningen er blevet tykkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steffen Højer er glad for udbyttet af træningslejren i Tyrkiet. Cheftræneren mener, at han sammen med assistent Ralf Pedersen har et tydeligt billede af, hvordan holdet til premieren skal se ud.

Steffen Højer er en grundig mand. Da torsdagens dødboldstræning ikke gik helt, som han havde drømt om, fik han arrangeret en ekstra tur på træningsbanen for dødboldsholdet, så der kunne finpudses lidt ekstra.

Og det har blandt andet været den slags finpudsning, som timerne på træningsbanen i tyrkiske Side er gået med.

- Som træner vil man altid gerne nå noget mere. Nu havde vi et træningspas, hvor vi arbejdede med dødbolde i 45 minutter, og mine panderynker blev ikke mindre af det, da det ikke sad lige i skabet. Derfor kunne jeg godt bruge en træning eller to mere, siger cheftræneren, der eksempelvis omkring dødbolde mener, at VFF har et meget farligt våben, hvis man formår at bruge det rigtigt.

Han føler, at han og Ralf Pedersen undervejs har nået de fleste af de ting, som de gerne ville nå, og han er generelt rigtig godt tilfreds med udbyttet af lejren.

Der er blevet trænet mange timer, men intensiteten har ikke været den samme som tidligere i opstarten, og Steffen Højer håber, at det betyder, at der er friskhed i benene i ugen op til sæsonpremieren mod Nykøbing Falster.

Vi er relativt sikre på, hvordan det skal være. Der kan godt være en enkelt eller to, der kan ligge og vippe lidt i forhold til startformationen.
Steffen Højer, cheftræner Viborg FF

Nogle kan være skuffede

Med kun godt en uge til sæsonpremieren mener cheftræneren også, at han og assistenttræneren har et ret tydeligt billede af det hold, som skal sikre VFF en god forårsstart.

- Stregerne på den tegning er tykke. Vi er relativt sikre på, hvordan det skal være. Men der kan godt være en enkelt eller to, der kan ligge og vippe lidt i forhold til startformationen, siger han.

- Lejren har været god, da dem, vi gerne ville have til at levere, har leveret. Og så har vi mindst to-tre stykker, som med rette kan undre sig over, at de ikke er med - for det havde de fortjent. Men det er sådan, at det bør være på et hold som vores, siger Steffen Højer.

En af de spillere, som han har lagt specielt mærke til på træningsbanerne i Tyrkiet er Nicklas Røjkjær, som han har fået en meget positivt indtryk af.

- Jeg er blevet bekræftet i, at det var godt, at vi tog ham ind. Man kunne måske godt sige, at det var en gambling og spørge, hvorfor vi ikke tog en af vores egne unge med, men han har altså bevist, at han har et niveau, der gør ham meget spændende fremadrettet. Jeg tror, at han kommer til at være afgørende for os i nogle kampe, siger Steffen Højer.

Generalprøve med modifikationer?

Der resterer dog endnu en testkamp.

Søndag klokken 13.45 spiller Viborg FF på Energi Viborg Arena mod Vendsyssel FF.

- Det er en generalprøve, hvor vi selvfølgelig gerne vil levere godt. Men vi ved godt, at det først tæller ugen efter, siger Steffen Højer, der slår fast, at VFF møder op til søndagens kamp uden at være optimalt forberedt, da holdet først fredag aften ankommer til Viborg efter en lang rejse fra Tyrkiet og kun når en let lørdagstræning, inden det går løs mod Vendsyssel.

- Vi bliver nok også nødt til at spekulere i, at Nykøbing Falster formentlig kommer og ser kampen, så vi vil sandsynligvis gøre nogle ting på en lidt anden måde, end vi kommer til i premieren, siger cheftræneren, der dog uanset hvad har som mål at vinde søndagens kamp.

Så det bliver ikke sådan en generalprøve, hvor du stiller med det hold, som du forventer at stille med i premieren?

- Nej. Det behøver det ikke at blive. Vi har arbejdet på nogle ting hernede i Tyrkiet, som vi ikke behøver at vise dem, vi skal møde i premieren. Og det kan være alt fra dødbolde over startopstilling til formation, siger cheftræneren.

Stregerne på tegningen er blevet tykkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce