Unge målscorere og spændende prøvespillere i intern kamp

Oliver Haurits var faktisk den mest erfarne af målscorerne i den interne træningskamp. Arkivfoto: Morten Stricker.

Unge målscorere og spændende prøvespillere i intern kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF arrangerede mandag formiddag en intern træningskamp, hvor flere unge spillere og to prøvespillere viste sig positivt frem.

Viborg: Flere U17-, U19- og danmarksseriespillere var mandag formiddag på banen sammen med spillere, der ikke har fået så meget spilletid på Viborg FF's førstehold på det seneste. Desuden var de to prøvespillere Nikko Boxall og Nicolai Johansen med i en intern træningskamp, der ifølge sportschef Jesper Larsen var en særdeles positiv oplevelse.

- Det er helt sikkert noget, som vi gentager. Det var en rigtig god kamp, hvor der blev givet og taget, og der er ingen tvivl om, at sådan et kamp er et godt forum at prøve sig af på for vores helt unge spillere, siger sportschefen, der peger på, at antallet af reserveholdskampe er begrænset, og at det derfor er relevant med interne kampe til at give god matchning for ungdomsspillerne.

Kampen endte 2-2, og det var de helt unge spillere, der viste målfarlighed. Målene blev nemlig scoret af U17-spillerne Tobias Bech Kristensen, Mads Frederiksen og Frederik Pedersen, ligesom U19-angriberen Oliver Haurits også var på pletten undervejs i kampen.

Der var lavet en smule sjov omkring kampen, da dommertrioen var de skadede førsteholdsspillere Mikkel Vestergaard, Morten Beck og Søren Frederiksen, men det var ingen showkamp.

- Det var en seriøs kamp, hvor vi havde en god mulighed for at sammenligne spillerne på tværs af holdene, siger Jesper Larsen.

Afgørelse venter

Begge prøvespillere har endnu tid til at overbevise den sportslige ledelse om, at de skal have en fremtid i Viborg.

Forsvarsspilleren Nikko Boxall bliver i Viborg til og med på fredag, hvorefter det er planen, at man laver en samlet vurdering af ham, men indtil videre er Jesper Larsen positiv.

- Han er det, som man godt kan kalde en hård forsvarsspiller. Han går virkelig til vaflerne, men samtidig er han god på bolden og god med hovedet. Med sine 25 år har han også en god alder og erfaring, så som forsvarsspiller er han faktisk ret komplet. Nu vil vi ikke konkludere noget endnu, men han har allerede bekræftet os i, at han er en dygtig spiller, som ser spændende ud, siger Jesper Larsen om forsvarsspilleren fra New Zealand, som er på kontrakt hos finske KUPS.

Så i fald at VFF ønsker at tilknytte ham, så er det nødvendigt at finde en løsning i forhold til den finske klub.

Den anden prøvespiller, Nicolai Johansen fra jyllandsserieklubben Silkeborg KFUM, har også vist fine takter hidtil. Han skal træne med i resten af denne uge, ligesom han efter planen skal være med i en reserveholdskamp mod Randers på mandag, hvorefter der også laves en samlet vurdering af ham.

- Det en en mand med mål i støvlerne. Jeg har faktisk fulgt ham i flere år, hvor han blandt andet har spillet en del 2. division. Jeg ser ham som en spiller med et godt venstreben, en god fart og en fin fysik. Jeg synes, at han har vist os, at han er bedre end det niveau, som han spiller på nu. Men han har taget et step ned, så nu må vi se om han kan og vil tage et step opad igen, siger Jesper Larsen om angriberen.

Han glæder sig over, at VFF i denne omgang har besøg af prøvespillere, der kommer i fuld kampform, hvilket betyder, at det er lettere at bedømme deres niveau.

En ny vej

I de seneste år har det ikke været ofte, at Viborg FF har spillere fra lavere rangerende klubber på prøve, men det er også et område, som klubben er nødt til at holde øje med.

- For os er det sådan, at både dåbsattest og hvilket niveau man aktuelt spiller på er ligegyldigt, hvis man er god nok. Vi skal have antennerne ude, og løber der dygtige spillere rundt i lavere rangerende klubber, så skal vi kigge nærmere på det. Der er generelt et stort potentiale i dansk fodbold, og der løber mange talenter rundt, siger sportchefen.

- Vi fraviger ikke, at vi altid kigger internt først, men vi skal også kigge ud og se, hvad der løber rundt af spændende spillere, siger han.

Unge målscorere og spændende prøvespillere i intern kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce