VFF-back kronede god debut med en scoring

Mikkel Knudsen scorede et flot mål i sin debut for VFF. Arkivfoto Morten Stricker

VFF-back kronede god debut med en scoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Knudsen fik en god debut for Viborg FF. Han ærgrede sig over, at det ikke blev til en sejr, men glædede sig over en flot scoring.

Viborg: Viborg FF gjorde for første gang brug af den nyindkøbte højreback Mikkel Knudsen i træningskampen mod Thisted.

Og debutanten leverede en rigtig fornuftig kamp defensivt, ligesom han kronede den med en flot scoring til 3-1.

- Det gik fint. Jeg fik vist nogle af de ting, som jeg synes, at jeg er god til. Jeg fik skabt nogle gode relationer til mine medspillere, så det var rigtig fint, sagde Mikkel Knudsen efter kampen, der endte 3-3.

Han mente da også, at kampen var meget livlig i perioder, og han savnede en smule mere tålmodighed med bolden i større dele af kampen.

- Det vigtigste for mig var dog, at jeg fik nogle kilometer i benene og fik lært mine holdkammerater bedre at kende. Jeg er selvfølgelig irriteret over, at vi ikke kunne vinde sådan en kamp her, men det er ikke førsteprioriteten lige nu. Vi skal i form og lære hinanden at kende, sagde han.

Han følte, at han faldt fint ind i spillet med sine nye holdkammerater i forsvaret.

I løbet af anden halvleg fik den nye højreback også lejlighed til at vise, at han har noget at byde på i offensiven, da han med et flot venstrebensspark krøllede bolden i nettet.

- Det var dejligt, og det var faktisk et spark, som jeg har trænet en del på. Det var lækkert, og det er forhåbentlig ikke sidste gang, at vi får den at se, sagde han.

VFF-back kronede god debut med en scoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce