VFF-direktør: Blander mig ikke i, hvem vi sælger til

Morten Jensen forholder sig mere til sin spillers ønske end klub-navnet på den part, som Viborg FF sælger til. Foto: Morten Dueholm

VFF-direktør: Blander mig ikke i, hvem vi sælger til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et salg af Søren Reese til FCM har givet Viborg FF penge i kassen. Og da det var et ønske fra spilleren at skifte, ville VFF-direktør Morten Jensen ikke stå i vejen for transferen, selvom køberen er rivalen FCM.

Viborg: Søren Reeses skifte til FC Midtjylland har efterladt mange VFF-fans i afmagt - hvordan kunne man finde på at sælge en bærende spiller til ærkerivalerne?

Men hvem, en spiller skifter til, er sekundært for Viborg FF's direktør Morten Jensen. Han ønsker ikke at udtale sig om, hvorvidt han hellere ville have solgt Søren Reese til en anden klub, men konstaterer, at man med transferen har opfyldt spillerens ønske.

- Jeg vil hellere sige det sådan, at klub (FCM, red.) og spiller (Søren Reese, red.) ønskede hinanden. Du kan have scenariet, hvor spilleren ikke vil et bestemt sted hen, eller hvor vi ikke vil sælge. Her ville spilleren til klubben, og så fandt vi en løsning, siger Morten Jensen.

Var der en fritkøbsklausul som blev aktiveret, da Viborg FF ikke rykkede op?

- Det udtaler jeg mig ikke om.

Kan du så komme ind på prisen. En, to, tre millioner - mere eller mindre?

- Nej, det kan vi heller ikke komme ind på. Men der er altid en pris. Vi skulle have været i Superligaen, men det kom vi ikke, og så var der en ny situation. Her skal man som arbejdsgiver og arbejdstager komme overens med hinanden, og det gør vi på den her måde.

De penge, der er kommet i kassen - skal de geninvesteres i nye spillere, eller bliver de brugt på driften?

- Vi vil være så ubetinget ambitiøse, som vi kan være. Vi har mistet en spiller, og så må vi se på, hvordan vi kan komme forstærket videre herfra, siger Morten Jensen.

Direktøren var naturligvis godt klar over, at skiftet ville medføre reaktioner på de sociale medier - men det er ikke noget, han forholder sig til.

- Det er en del af verden generelt. Jeg har ikke set, hvad folk skriver, og jeg kommer heller ikke til det. Det har ikke nogen indflydelse på vores arbejde, konstaterer Morten Jensen.

VFF-direktør: Blander mig ikke i, hvem vi sælger til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce