Velspillende kantspiller: Ben og hjerne begynder at tale sammen

Oliver Thychosen virkede velspillende mod Silkeborg IF, men Steffen Højer passer fortsat på kantspilleren, som dog mere og mere finder sig selv. Foto: Morten Pedersen

Velspillende kantspiller: Ben og hjerne begynder at tale sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oliver Thychosen var særdeles velspillende mod Silkeborg. Både han og trænerne passer fortsat på ham, men han føler, at han er ved at finde sig selv både fysisk og spillemæssigt.

Viborg: Oliver Thychosen begyndte inde og lignede sit gamle jeg i store dele af de knap 65 minutter, han fik på banen.

Gode berøringer, fine gennembrud og gode afleveringer gjorde ham til en evig torn i øjet på Silkeborg-defensiven.

Men efter godt 65 minutter var det slut. Han blev erstattet af Christian Moses, som ikke i samme grad formåede at sætte sit præg på kampen.

- Vi skal stadig huske, at Oliver har været ude i et par år. Så kræfterne vil begynde at slippe op efter nogen tid på banen. Så vi skal som trænere gøre en afvejning, hvor vi beslutter, om vi skal køre ham helt kold, eller om vi skal sætte friske folk ind.

- Vi har dygtige spillere på bænken, og vi har tidligere haft held med at sætte friske folk ind, der lagde et ekstra tryk. Men i dag fik de ikke sat så afgørende et tryk på det hele, sagde cheftræner Steffen Højer om udskiftningen af Oliver Thychosen.

Ligner efterhånden noget

Oliver Thychosen var rigtig glad for, at trænerteamet havde vist ham tillid og tildelt ham en startplads til topkampen.

Han følte ikke nødvendigvis, at han var voldsomt træt efter en times spil.

- Jeg ville da gerne have spillet videre, men trænerne følte, at de så noget derude, og det er sådan, det er. Vi har mange kampe den næste uge, så trænerne skal jo tage den slags beslutninger, sagde kantspilleren, som var rigtig godt tilfreds med at mærke, at kroppen har det godt, selv om han også spillede en reserveholdskamp mandag.

- Jeg skal også bygge lidt på hele tiden, men jeg har det bare godt, og jeg arbejder på at passe godt på kroppen, så jeg hele tiden kan bliver endnu bedre, sagde Oliver Thychosen, som også godt kan mærke, at han rent spillemæssigt er ved at genfinde sig selv.

- Min hjerne og mine ben begynder at snakke lidt sammen igen. Jeg har længe villet en hel masse oppe i hovedet, som kroppen ikke kunne. Men nu har jeg trænet kontinuerligt længe, og det betyder, at mit touch og min kampform bliver bedre og bedre. Jeg får mere overskud, så det ligner efterhånden noget, sagde han.

Velspillende kantspiller: Ben og hjerne begynder at tale sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce