Vi gør forsøget igen - følg Viborg FF-Thisted live på tv

Det lykkedes ikke at sende kampen mellem Viborg FF og Randers direkte - men lørdag skal det lykkes med kampen mellem VFF og Thisted. Arkivfoto: Morten Stricker.

Vi gør forsøget igen - følg Viborg FF-Thisted live på tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi måtte desværre aflyse livesendingen med levnende billeder af kampen mellem Viborg FF og Randers på grund af tekniske problemer, men lørdag er vi sikre på, at det lykkes at sende træningskampen mellem VFF og Thisted direkte fra Kirkebækvej.

Viborg: Vi var rigtig skuffede, da vi for et par uger siden havde gjort alt klar til for første gang at sende direkte tv fra en fodboldkamp.

Alle folk var på plads, tonsvis af kabler var rullet ud og alt var både forberedt og gennemtestet, men desværre kollapsede en del af det tekniske udstyr kort før kampstart.

Derfor måtte vi slukørede opgive at sende kampen mellem Viborg FF og Randers.

Efterfølgende har vores tekniske samarbejdspartner Earvox Film & Lydstudie fundet ud af, at det simpelthen var kulden, der fik teknikken til at stejle. Derfor har indehaver Jesper Aagaard nu opgraderet med helt nyt og mere frostsikkert maskineri, ligesom han har gjort masser af foranstaltninger, der bør sikre, at selv dansk vinterkulde ikke kan forhindre os i at sende direkte tv fra Kirkebækvej.

Derfor tør vi også godt gøre forsøget igen, når Viborg FF lørdag klokken 12.00 møder divisionskollegaerne fra Thisted.

Vi starten udsendelsen klokken cirka 11.45 på vores hjemmeside viborgfolkeblad.dk. Sportsredaktør Danni Kristensen er vært og kommentator på kampen og vil varme op med aktuelle interviews. Herefter sendes samtlige 90 minutter direkte, og umiddelbart efter kampen er der hurtige reaktioner med nogle af kampens hovedpersoner.

Har du ikke mulighed for at se med direkte, kan hele kampen naturligvis ses igen og igen via viborgfolkeblad.dk, hvor der også i løbet af lørdagen vil komme en højdepunktspakke fra kampen.

Vi gør forsøget igen - følg Viborg FF-Thisted live på tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce