Viborg FF forlænger med to stortalenter

Viborg FF har forlænget aftalerne med Casper Gandrup og Nikolaj Leth frem til sommeren 2021. Foto: Viborg FF

Viborg FF forlænger med to stortalenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF har forlænget aftalerne med de to stortalenter Casper Gandrup og Nikolaj Leth

Viborg: Viborg FF har fået papir på to af klubbens største talenter.

Lørdag eftermiddag offentliggjorde klubben, at den havde forlænget aftalerne med ungdomslandsholdsspillerne Nikolaj Leth og Casper Gandrup frem til sommeren 2021.

- Vi er selvfølgelig meget glade, og det er en vigtig del af vores strategi. Det er vigtigt for os som klub at forlænge samarbejdet med så dygtige spillere fra egne rækker, og vi glæder os til de kommende år med dem. De er begge inde i en rigtig spændende udvikling, er med på ungdomslandsholdet og er gode repræsentanter for vores værdier, siger sportschef Jesper Larsen om forlængelsen med de to spillere, der begge er vokset op i FK Viborg-miljøet.

- Både Casper og Nikolaj har en fantastisk indstilling, de er ærgerrige, ydmyge og professionelle, så vi har store forventninger til dem, men samtidig også bevidste om, at vi skal have tålmodighed. Det er et skulderklap til drengene, til FK Viborg, men også til Overlund GF og Bruunshåb Tapdrup IF, lyder det fra sportschefen.

Drømmen er gået i opfyldelse

Begge unge spillere har fået deres debut for Viborg FF's bedste hold. Casper Gandrup spillede en del i efteråret, hvor han også oplevede at score sit første mål for VFF.

- VFF er den klub, jeg altid har ønsket at spille på førsteholdet for, så jeg er selvfølgelig rigtig glad og stolt over at have skrevet under. Jeg glæder mig til de kommende år, hvor mit mål er at bide mig fast i truppen og forhåbentligt være med til at hjælpe VFF tilbage til Superligaen, hvor vi hører til, siger offensivspilleren til vff.dk.

Nikolaj Leth har i mange år været regnet som et af klubbens største talenter. Han er også anfører på ungdomslandsholdet, men underskriften med VFF er alligevel noget helt særligt for ham.

- Det har været min drøm siden jeg begyndte at spille fodbold som lille, så jeg er selvfølgelig rigtig glad. Det er fedt, at klubben tror på mig, og nu vil jeg gøre alt for at betale tilliden tilbage, siger han.

Både Casper Gandrup og Nikolaj Leth blev skiftet ind, da Viborg FF lørdag spillede 3-3 med Thisted i en træningskamp.

Viborg FF forlænger med to stortalenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce