Viborg FF har sagt farvel til tre spillere

Tre spillere træner efter nytår ikke længere med på Kirkebækvej. Det fortæller sportschef Jesper Larsen efter torsdagens og årets sidste træning. Arkivfoto

Viborg FF har sagt farvel til tre spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var forventeligt, at Viborg FF torsdag efter årets sidste træning måtte sige farvel til et par spillere. Sportschef Jesper Larsen lukker dog ingen døre for den unge Randers-lejesvend Mikkel Kallesøe.

Viborg: Torsdag trænede Viborg FF's 1. divisionsspillere for sidste gang inden julepausen.

Tre af dem, der var med under torsdagens træning, kommer ikke tilbage på Kirkebækvej, når spillerne genoptager træningen i det nye år. En af dem er Søren Frederiksen, som i juli skrev under på en kontrakt med Sønderjyske. 

Den opmærksomme læser - eller VFF-fan - har nok allerede nu gættet på, at de to øvrige afgange er Danilo Arrieta og Mikkel Kallesøe. 

Førstnævntes kontrakt udløber ved årsskiftet, og det samme gør sidstnævntes lejeaftale. 

Offensivspilleren Arrieta kom tilbage til VFF i sommer på en korttidsaftale efter en skadesplaget tid i Lyngby, og de mange skader er også med til at gøre udslaget for, at han ikke får sin kontrakt forlænget. 

- Vi har sagt farvel og tak til Danilo Arrieta. Han er en fantastisk dygtig fodboldspiller, men vi har også måttet konstatere, at fysikken ikke lige har holdt til det, vi havde håbet på her i efteråret. Vi smækker ikke med nogen døre, og vi har kun positivt at sige om ham, men der var desværre det med fysikken, siger sportschef Jesper Larsen. 

Tre til tango

Den sidste spiller, som forlod Kirkebækvej for måske sidste gang, vil i det nye år igen træne med i Randers FC, hvor han er ejet. Kronjyderne udlejede i sommer backen Mikkel Kallesøe til VFF på en halvårlig aftale, og den stod ikke til at blive forlænget, selvom både Viborg FF og spilleren selv ytrede ønske herom. 

- Vi har forhørt os i Randers, om vi kunne fortsætte det her lejemål. Vi har haft en god dialog, og vi synes jo, han er en spiller, som kan bidrage med meget i Viborg, og vi har også fået tilkendegivelser fra Mikkel selv om, at han godt kunne se sig selv være her, siger Jesper Larsen. 

På trods af at både VFF og 20-årige Kallesøe tilsyneladende ønskede at fortsætte samarbejdet, blev ønskerne alligevel ikke til virkelighed. 

- I dette tilfælde skulle der tre til at danse en tango. Det er os, Mikkel og Randers FC. Både Mikkel og vi kunne godt tænke os at danse sammen, men som det ser ud lige nu, er man i Randers i sin gode ret til at sige, at man vil have ham tilbage, og det har man gjort. 

Efter træningen sagde Viborg FF farvel til Kallesøe, men klubben gjorde det med den besked, at ingen døre i klubben var lukkede. 

- Og så må vi se, hvad der sker. Men nu er det Randers FC, der står med kortene på hånden, siger sportschefen, som i øvrigt tilføjer, at VFF nu har et puslespil at lægge i forhold til at finde erstatninger. 

- Men det er vi allerede godt i gang med, kan jeg sige. Vi synes, der er rigtig meget lys for enden af tunnellen, men der er intet på trapperne allerede i morgen, siger han. 

Viborg FF har sagt farvel til tre spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce