Viborg FF i tænkeboks

Det er stadig uvist, om forsvarsspilleren Nikko Boxall har en fretid i Viborg FF. Foto: VFF.

Viborg FF i tænkeboks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF har på det seneste haft forsvarsspiller Niko Boxall og offensivspiller Nicolai Johansen til prøvetræning, men det er endnu ikke besluttet, om de skal fortsætte i klubben.

Viborg: Nikko Boxall fra New Zealand var i sidste uge til prøvetræning i Viborg FF, men det er endnu ikke besluttet, om et skifte til Viborg FF kan blive aktuelt for forsvarsspilleren.

Folkebladet har været i kontakt med Viborg FF's sportschef Jesper Larsen, som fortæller, at der sandsynligvis først vil være en afklaring midt i næste uge.

25-årige Nikko Boxall er i øjeblikket på kontrakt i den finske klub KuPS, som han i sidste sæson var med til at føre til en andenplads i den bedste finske fodboldrække. Han scorede fire gange og leverede to assists. Boxall fik fire U20-landskampe for New Zealand tilbage i 2011.

Der er heller ikke taget nogen beslutning på nuværende tidspunkt vedrørende offensivspilleren Nicolai Johansen, som også har trænet med VFF-truppen og spillet kamp for reserveholdet. Nicolai Johansen kommer fra jyllandsserieholdet Silkeborg KFUM, hvor han er topscorer.

Viborg FF i tænkeboks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce