Viborg FF opsnapper konkurrents topscorer


Viborg FF opsnapper konkurrents topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF forstærker offensiven med Christian Moses, der i efteråret scorede ni mål for konkurrenten Vendsyssel FF.

Viborg: Viborg FF får tilføjet fart, fysik og målfarlighed til den forreste kæde.

Klubben har nemlig fået en aftale i stand med Vendsyssel FF's topscorer Christian Moses, der skifter Hjørring ud med Viborg.

Christian Moses var i efteråret den tredjemest scorende spiller i den danske 1. division. Angriberen scorede ni gange for Vendsyssel og har dermed medvirket kraftigt til, at Vendsyssel er placeret som nummer tre i rækken.

Sportschef Jesper Larsen er da også særdeles begejstret for, at det er lykkedes at lave en aftale med angriberen fra Sierra Leone.

- Vi får en vildt spændende spiller i Christian Moses, som allerede har bevist, at han er en profil i 1. division. Han er bevægelig, han er stærk, og så kan han score mål. Han er en spiller, der kan gøre ondt på de fleste hold, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, siger sportschefen.

Christian Moses er lejet for hele 2018 fra FC Lion Pride i Sierra Leone, og Viborg FF har sikret sig en option på en permanent kontrakt med angriberen.

Dobbeltrolle

Årsagen til, at Christian Moses overhovedet er fri på markedet er lidt speciel.

Angriberen er ejet af klubben FC Lion Pride i Sierre Leone og var derfra udlejet til Vendsyssel FF. Den lejeaftale ønskede den nordjyske klub ikke at forlænge.

Dels på grund af økonomien - men også fordi, at Vendsyssels cheftræner Erik Rasmussen ejer netop klubben Lion Pride i Sierre Leone. Og den dobbeltrolle ønskede klubben ikke at medvirke til.

Viborg FF opsnapper konkurrents topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce