Viborg FF vadede i chancer - men der var spænding til det sidste

Viborg FF sendte Frederecia hjem med et 2-0 nederlag. Andreas Albers scorede én og var i denne situation tæt på sit andet mål. Foto: Johan Gadegaard

Viborg FF vadede i chancer - men der var spænding til det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag eftermiddag vandt Viborg FF 2-0 over Fredericia, men det var først fem minutter før tid, at kampen blev lukket. Viborg FF havde vadet i chancer i første halvleg.

Viborg: Bang. To minutter spillet, og så var Viborg FF foran 1-0.

Christian Sivebæk var i dagens anledning rykket over på venstrekanten, og derfra sendte den kreative spiller en perfekt bold ind i panden på Albers. Man har hørt om det før, ikke? Og denne gang virkede det også.

Viborg FF fulgte op på den gode indledning med masser af optimisme i spillet, som var meget direkte og målsøgende.

Igen og igen fik Sivebæk sat sine holdkammerater op, men i to situationer måtte Viborg FF nøjes med lige ved og næsten efter ganske fremragende forarbejde. Men først var det Moses og siden Albers, der ikke nåede helt frem, og efterfølgende var indlægget fra en position længere inde mod midten af banen lige ved at snige sig i mål ved den fjerneste stolpe.

Derudover blev Alexander Fiscer sendt afsted af Moses i en kontra, men trods et flot løb og en god afslutning gik bolden ikke i mål - takket være en flot redning fra Fredericias keeper Alexander Nybo.

Fredericia kom til kampen efter en lille pokalsensation mod AaB, men gæsterne kunne slet ikke finde det gode spil frem. Jeppe Grønning førte an i at optrævle Fredericias offensive spil, og reelt set havde gæsterne ikke et forsøg på mål inden pausen.

Det havde Moses til gengæld fem minutter før pausefløjtet. Igen var det et eminent oplæg fra Christian Sivebæk, der fik sendt bolden perfekt tempereret ind blandt tre Fredericia-spillere, men Moses fik hårdt presset sendt sin afslutning over mål.

1-0 ved pausen efter en flot VFF-halvleg, hvor det eneste, man savnede, var to-tre mål mere til Viborg FF.

Spænding til det sidste

Viborg FF kom slet ikke ud med den samme energi til anden halvleg.

Fredericia måtte endda foretage holdets anden udskiftning på grund af en skade, da keeper Alexander Nybo blev skadet i første halvlegs afslutning.

Men det var som om, at Viborg FF ikke kunne få sat det mål ind, der endegyldigt ville lukke kampen. Dertil var chancerne simpelthen for små.

I stedet begyndte Fredericia så småt at lugte blod. Brent McGrath fik den største chance, da han fra tæt hold headede tæt forbi mål, mens Sebastian John i et par omgange var kvikt ude af sit mål med sikre indgreb.

Viborg FF sled for at få chancerne, og blev på et tidspunkt bortdømt, da Moses var ved at slippe igennem, men fik dømt et frispark imod sig.

Senere fik Christian Sivebæk en gylden mulighed for at lukke en god kamp af, da han skulle sparke et straffe fremtvunget af Andreas Albers. Men et svagt spark af Sivebæk blev reddet.

I stedet måtte de 2332 tilskuere på Energi Viborg Arena vente til det 86. minut, før forløsningen kom. Pierre Larsen fik af to omgange bolden for fødderne til en afslutning i Fredericias felt, men i anden omgang holdt han hovedet koldt og sendte bolden ind i det fjerneste hjørne.

2-0, og så var den kamp endelig lukket. Og mere kom der heller ikke fra Fredericias fod i de sidste fem-seks minutter af kampen.

Viborg FF vadede i chancer - men der var spænding til det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce