Yngste VFF-debutant nogensinde tæt på drømmedebut

16 år gammel og allerede én kamp for Viborg FF's førstehold. Oliver Haurits fik debut mod Esbjerg fB. Foto: Morten Stricker.

Yngste VFF-debutant nogensinde tæt på drømmedebut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16-årige Oliver Haurits var tæt på at score i sin debut for Viborg FF's førstehold.

Viborg: Med en halv time tilbage og bagud 0-1 skulle der ske noget i Viborg FF's angreb. Cheftræner Steffen Højer pegede på den blot 16-årige Oliver Haurits, som kom på banen og dermed blev alle tiders yngste debutant på Viborg FF's førstehold.

- Det var fantastisk at få debut. Det er noget, som jeg har drømt om lige siden, jeg begyndte at spille fodbold. Jeg utrolig glad for, at jeg kom ind, sagde Oliver Haurits efter kampen.

Et par minutter efter sit indhop mod Esbjerg fik Oliver Haurits muligheden for at sende udligningen i nettet, men det endte med lige ved og næsten for den talentfulde angriber.

- Det var Sivebæk, som fik bolden ude i siden. Den hoppede lidt, inden han smaskede til den, og så søgte jeg mod det forreste område inde foran mål. Desværre fik jeg ikke rigtig træf på bolden, så det var ikke så godt, sagde Oliver Haurits.

Oliver Haurits kunne godt mærke, at han i søndagens opgør stod over nogle bedre forsvarsspillere, end han er vant til på ungdomsniveau, hvor han har scoret mange mål.

- De er en del klogere og stærkere, end dem jeg møder med U19-holdet (i FK Viborg, red.). De kommer med meget mere power i duellerne, sagde Oliver Haurits.

Kan du give et eksempel på, hvordan de spiller klogere?

- Når bolden røg ud på kanten, og det trak op til et indlæg, så holdt og skubbede de lidt mere. Der kom altid lige en arm ud, når jeg prøvede at lave et løb, og det er ikke altid, at det sker på U19-niveau, sagde Oliver Haurits.

Da Oliver Haurits kom på banen sang fansene på sydtribunen: Han er én af vor egne, en rigtig Viborg-dreng.

- Jeg hørte det faktisk ikke, men jeg hørte, at de klappede, og det betyder meget for mig, at jeg fik sådan en velkomst. Stor tak til fansene for det, sagde Oliver Haurits, som selvfølgelig ærgrede sig over nederlaget, men nu vil kigge fremad mod næste opgave - pokalkampen mod Silkeborg KFUM på onsdag.

Ligesom Oliver Haurits fik en anden af Viborg FF's unge spillere også debut på førsteholdet i hjemmekampen mod Esbjerg. Jacob Vetter blev skiftet ind i det 70. minut, hvor han afløste Mikkel Jespersen.

Yngste VFF-debutant nogensinde tæt på drømmedebut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce