34 år - og stadig tosset med mål

Ann Grete Nørgaard leverede en fremragende kamp med 13 scoringer. Arkivfoto: Johan Gadegaard

34 år - og stadig tosset med mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: 13 gange fik Ann Grete Nørgaard onsdag aften nettet til at blafre bag de mere og mere frustrerede Nykøbing Falster-keepere.

Det på trods af, at hun tidligt i kampen endda tillod sig at brænde et straffekast.

- Jeg elsker bare at lave mål, og jeg ved, at jeg kan lave mange, når jeg rammer det. I dag kom jeg ind i den der zone, hvor jeg på straffe bare klappede dem ind, som stod jeg til træning, og det betyder altså stadig noget, selv om man er 34 år, sagde Ann Grete Nørgaard.

- Jeg har også kæmpet med tingene og har forsøgt at dyrke de gode ting i mit spil, så det var bare dejligt, at det gik op i en højere enhed i dag, sagde målmaskinen, der har lavet mange mål i januar måned, men også har haft kampe, hvor der efter hendes standarder har været for mange missere.

Som en rutineret spiller bruger hun også altid masser af energi på at drive holdkammeraterne fremad, og den energiudladning har ind i mellem betydning for hendes egne afslutninger.

- Det er min natur at drive de andre. Og så accepterer jeg, at det ind i mellem kan gå ud over scoringsprocenten. Det er noget af det, som jeg også går og arbejder med, sagde den erfarne fløj, der også mener, at holdet er blevet bedre til at sætte hende i scene.

- Jeg synes, at jeg efter jul har haft gode arbejdsbetingelser. Jeg synes, at jeg har haft god plads, og jeg synes, at spillere som Line Uno og Kristina Jørgensen er gode til at se det. Så jeg får bare flere muligheder, sagde hun.

Samtidig ser hun det som en stor styrke, at holdet kollektivt er blevet enige om at give meget mere los i kontrafasen.

34 år - og stadig tosset med mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce