Ærgerlig målmand på trods af flot kamp

Josephine Nordstrøm stod en rigtig flot kamp mod Odense Håndbold onsdag aften. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Ærgerlig målmand på trods af flot kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK's andenmålmand, Josephine Nordstrøm, stod en rigtig god kamp mod det hurtige hold fra Odense. Alligevel blev det ikke til en sejr til de grøn-blusede, men ifølge målmanden er der mange gode ting, holdet kan tage med fra kampen.

Odense: Selvom Josephine Nordstrøm stod en rigtig flot kamp med store redninger og en samlet redningsprocent over 30, blev det alligevel ikke til en sejr til Viborg HK, der havde taget turen til Odense Idrætshal onsdag aften.

Keeperen kom ind efter 15 minutters spil, hvor førstemålmand Rikke Poulsen ikke havde fået fat i Viborg -målet, og straks fik Josephine Nordstrøm styr på flere af Odense-spillerne. Alligevel måtte kampen afgøres i nogle hektiske minutter til sidst, hvor Odense Håndbold altså trak det længste strå.

- Jeg synes, vi har en god moral gennem hele kampen, og vi bliver ved med at arbejde, så det er rigtig ærgerligt, vi ikke fik et point med hjem herfra. Det er altid ærgerligt på den her måde, men vi har en masse gode ting, vi skal tage med herfra i dag. Og her efter kampen føles det heller ikke helt som et nederlag, sagde Josephine Nordstrøm lige efter kampen.

Og selvom det kan være frustrerende for den unge målmand at bruge det meste af tiden på bænken, så er hun altid klar til at kæmpe for holdet.

- Jeg bliver altid lidt nervøs, når jeg får af vide, at jeg skal ind, men jeg bliver hurtigt rolig igen, og jeg har jo vist før, at jeg kan finde ud af stå på mål, og det prøver jeg at holde fast i. Jeg har udviklet mere ro i min krop, der gør, at jeg kigger lidt mere på spillet, og det kommer der altså redninger ud af. Jeg er rigtig glad for at få tilliden til at komme ind, sagde Josephine Nordstrøm.

Ærgerlig målmand på trods af flot kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce