Det sagde de efter det smertelige nederlag i semifinalen


Det sagde de efter det smertelige nederlag i semifinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK mistede hurtigt sit semifinale-forspring og skulle jagte Vipers stort set hele kampen i Norge. Læs her, hvad VHK'erne sagde til, at finalehåbet blev skudt i sænk.

Kristiansand: Viborg HK havde sat næsen op efter en finaleplads, men Vipers Kristiansand slog hårdt fra sig på hjemmebane og endte med at knuse VHK's finaledrøm.

I VHK-lejren var der efterfølgende skuffelse over flere ting. Forsvaret var for ringe, og heller ikke angrebsspillet kom op i gear.

VHK havde ellers chancerne for at ryste Vipers, men formåede ikke at udnytte dem.

Læs her reaktioner på kampen fra udvalgte VHK'ere.

Kristina Jørgensen: Deres timing sad lige i skabet
Kristina Jørgensen var også i den anden semifinale toneangivende i VHK's angreb. Arkivfoto: Ole Nielsen.

- Det var en hård kamp. Vi fik aldrig fat i forsvaret, hvor vi sled i det, og det tog vi lidt med op i angrebet, som vi ikke fik udnyttet ordentligt. Det er virkelig træls og ærgerligt, at vi ikke kommer herfra med et bedre resultat, sagde Kristina Jørgensen.

I havde store problemer med at styre Kari Brattset. Hvorfor det?

- I øjeblikket er hun nok verdens bedste stregspiller, så det er klart, at det er svært at holde hende helt fra scoringer. Men at hun blev ved med at gøre det samme ved at rykke ud under den forpulede venstre back og få indspil - det er rigtig træls. For vi var forberedt på det, sagde bagspilleren.

- Men man må også sige, at hendes timing med Linn Sulland (højre back, red.) sad lige i skabet, sagde Kristina Jørgensen, som scorede otte gange mod Vipers.

Line Uno: Skal score på sådan nogle chancer
Line Uno fik aldrig gang i sit ellers så stærke tempospil, og det manglede VHK i returkampen mod Vipers. Arkivfoto: Ole Nielsen

- Jeg synes, at vi kæmpede med vores angrebsspil - især i anden halvleg. Jeg kan godt se, at Kari Brattset (Vipers' stregspiller, red.) er rigtig dygtig, og vi fik ikke løst tingene omkring hende i forsvaret, men jeg synes heller ikke, at vi lavede mål nok, sagde Line Uno.

Du brændte selv to frie kontrachancer i anden halvleg på Katrine Lunde. Hvordan oplevede du de situationer?

- Jeg tænkte bare, at det var nederen. Det er sådan nogle chancer, som jeg skal score på. Jeg kunne godt se, at det var ved at spidse til for os, så det gjorde bare ekstra ondt, sagde Line Uno.

Allan Heine: Det er hårdt at jagte
Allan Heine var brandærgerlig over, at VHK ikke fik fat i forsvaret. Taktikken var ellers lagt. Arkivfoto: Ole Nielsen.

- Jeg er enormt skuffet over, at vi ikke formåede at lukke det spil ned, som vi ved, at Vipers er dygtig til. Det er okay at begå et par fejl, men det er skuffende og super ærgerligt, at vi ikke fik rettet forsvaret til, sagde VHK-træner Allan Heine.

Men der er vel cadeau til dine spillere for, at I formåede at levere op til flere comebacks i kampen og komme op på minus tre mål?

- Ja, vi vidste godt, at Vipers ville komme som lyn og torden i begyndelsen af kampen, men det synes jeg egentlig, at vi fik taget brodden af. Vi spillede langt hen ad vejen en fornuftig første halvleg, sagde Allan Heine.

- I anden halvleg kom vi igen til at skulle jagte Vipers, og det er hårdt at jagte. Jeg tror, at vi var nede 18-22, hvor vi først brændte en overtalsmulighed og derefter en kontra. Var vi nu kommet på 20-22, kunne det da godt være, at der var sneget sig noget nervøsitet ind hos Vipers, sagde Allan Heine.

Det sagde de efter det smertelige nederlag i semifinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce