EHF kommer Viborg HK til undsætning: Også europæisk i næste sæson

Viborg HK skal også deltage i EHF Cuppen i den kommende sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen.

EHF kommer Viborg HK til undsætning: Også europæisk i næste sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) har tildelt Viborg HK et wild card til EHF Cuppen. Dermed er Viborg HK sikret den 26. sæson i træk med europæiske håndbold.

Viborg: I en pressemeddelelse skriver Viborg HK tirsdag eftermiddag, at klubben er blevet tildelt et wild card til EHF Cuppen i sæsonen 2018/19. En kvalifikation, der ellers glippede, da de grønblusede sluttede grundspillet i HTH GO ligaen som nummer seks. - Vi er simpelthen så glade for at få wild card til EHF Cuppen. Det (europæisk håndbold, red.) har været en del af Viborg HKs DNA igennem 26 år, og vi var rigtig ærgerlige over ikke at kvalificere os direkte til en af de europæiske turneringer.

- Vi har vist denne sæson, at vi hører til blandt Europas bedste hold, og vi var snublende tæt på en finaleplads i EHF Cuppen efter to tætte semifinaler mod Vipers Kristiansand, fortæller direktør i Viborg HK, Henrik Dahl som uddyber, at administrationen allerede har taget arbejdshandskerne på for at skabe de bedste rammer for klubbens økonomi. Han bakkes op af cheftræner i Viborg HK, Allan Heine, som ser store sportslige fordele i at deltage i EHF Cuppen. - Vi har en ung trup, og det giver uvurderlig læring at spille mod internationale hold af den kaliber, som EHF Cuppen kan præsentere. Der er ingen tvivl om, at vores europæiske kampe i denne sæson var en medvirkende faktor i, at vi endte med bronze om halsen.

- Spillerne blev bedre til at omstille sig og rette deres spil ind efter omstændighederne. Det er jeg sikker på blandt andet skyldes EHF Cup kampene mod varierende modstandere, hvis spillestil vi ikke var vant til. Jeg er rigtig glad for, at vi får endnu en sæson med europæiske kampe, da jeg synes, vi har truppen til at komme langt, fortæller Allan Heine. Viborg HK indtræder i EHF Cuppens første kvalifikationsrunde. Lodtrækning til EHF cuppens kampe finder sted d. 17. juli kl. 11.00.

EHF kommer Viborg HK til undsætning: Også europæisk i næste sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce