Ekspert: Aalborgs offensiv får det svært mod Viborg

EH Aalborg har endnu det første point i ligaen tilgode - men mod Randers tabte holdet blot med et enkelt mål. Arkivfoto: Annelene Petersen

Ekspert: Aalborgs offensiv får det svært mod Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom Viborg HK ikke har imponeret i sæsonindledningen, vurderer nordjysk journalist, at Viborg HK er et bedre hold og bør tage to point mod EH Aalborg.

Aalborg: Søren Olsson, der som sportsjournalist hos avisen Nordjyske følge EH Aalborg tæt, levner ikke hjemmeholdet mange chancer, når Viborg HK onsdag aften kommer på besøg.

- Nej, det gør jeg ikke. Set over sæsonen indtil nu, så har Viborg ikke spillet prangende. Men jeg vurderer, at det bliver ualmindeligt svært for Aalborg at få point i den kamp, siger Søren Olsson.

Efter otte kampe er EH Aalborg placeret helt i bunden af landets bedste række med nul point, og den lokale journalist vurderer da også, at nordjyderne er blandt favoritterne til at rykke ned.

- Men vi skal lige forbi Viborg-kampen og så igennem de tre næste opgør (mod Ajax, Skanderborg og Ringkøbing, red.). Så finder vi også ud af, hvad styrkeforholdet er mellem holdene i bunden af rækken, lyder det fra journalisten.

EH Aalborg har godt nok ikke hentet nogle point endnu, men med TTH Holstebro, Aarhus og Randers har det været relativt smalle nederlag.

- Og der har også været positive momenter. Men de gode perioder har bare ikke holdt over en hel kamp, siger Søren Olsson og udpeger hvilke spillere, der har gjort det bedst for Aalborg.

- De tre bagspillere Julie Jensen, Laura Damgaard Lund og Line Berggren Larsen scorede eksempelvis 25 ud af 29 mål mod København. Det er de tre spillere. Det kommer fra, lige som målvogter Emma Friberg har haft gode perioder.

- Men det er også der, Aalborg har en udfordring. De er nemme at læse, da det er de tre bagspillere, det meste kommer fra. Der bliver sjældent spillet bredt til fløjen eller ind til stregen. Og da de tre bagspillere heller ikke er så store, så er det mest på gennembrud, at Aalborg skal forsøge at finde målene. Det kan også give mulighed for kontra til modstanderholdet. Offensivt får Aalborg det svært, slutter journalisten.

I EH Aalborg finder man også den tidligere Viborg HK-spiller Mathilde Storgaard, der har spillet med i alle otte ligakampe hidtil.

Ekspert: Aalborgs offensiv får det svært mod Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce