Forsvarsspecialist vil slutte med en medalje

Sidsel Bodholt stiller håndboldskoene på hylden efter denne sæson. Arkivfoto

Forsvarsspecialist vil slutte med en medalje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidsel Bodholt stopper karrieren efter denne sæson, og hendes helt store drøm er at slutte af med at vinde sin første DM-medalje.

Viborg: Sidsel Bodholt er i gang med sit sidste halvår som håndboldspiller på topplan.

Når Viborg HK går på sommerferie kvitter hun håndbolden for at hellige sig et job uden for håndboldens verden.

- Når jeg løber ind til en kamp, så tænker jeg altid, at jeg skal nyde det, for der er jo pludselig ikke så lang tid tilbage. Og det får mig måske også til at virke lidt mere afslappet, sagde forsvarsspecialisten, der i onsdagens kamp mod Team Esbjerg vendte tilbage til VHK's hold efter en skadesperiode.

Cheftræner Allan Heine havde også store roser til Sidsel Bodholt efter kampen.

- Sidsel spillede en fremragende forsvarskamp. Hun stabiliserede og gav noget tryghed til vores centrale folk, der blev mere frie og kunne gøre deres job bedre. Så det var en rigtig fin kamp af hende, sagde cheftræneren ved den lejlighed.

Hun følte også selv, at hendes mission lykkedes onsdag aften.

- Jeg er jo blevet 28 år og har lært at være rolig på banen. Jeg tror, at mine medspillere har fundet ud af, at de ikke behøver at hjælpe mig så meget. Og så stod jeg jo ved siden af Stine (tvillingesøster, red.) - og vi kender hinanden godt, hvilket gør det lettere, sagde Sidsel Bodholt, der nok er i gang med at afvikle håndboldkarrieren, men ikke gør det uden ambitioner.

- Jeg vil så gerne have en medalje med mig. Og det her hold har så meget potentiale, så jeg håber, at det lykkedes at få min første medalje i mit sidste år, sagde hun.

Sidsel Bodholt har læst kriminologi og håber, at hun kan finde et job, hvor hun kan gøre brug af den uddannelse.

- Men det tænker jeg slet ikke på nu. Det her skal overståes godt først, og jeg skal bruge tiden på at restituere godt, for det har min krop brug for, sagde hun.

Forsvarsspecialist vil slutte med en medalje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce