Glad træner efter krævende sejr: Hele kampen var lidt af et drama

Cheftræner Allan Heine var glad og lettet efter dramatikken i Aarhus havde lagt sig. Foto: Ole Nielsen

Glad træner efter krævende sejr: Hele kampen var lidt af et drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både spillere og cheftræner var glade og lettede over at tage to point med hjem fra dramaet i Aarhus efter en meget hård kamp mod et aggressivt Aarhus-forsvar.

Aarhus: Der var fuld knald på hele kampen igennem mellem Aarhus United og Viborg HK tirsdag aften. Holdene fulgtes ad hele kampen, og dramaet måtte afgøres i de sidste minutter, hvor tingene endte med at falde ud til Viborgs fordel.

VHK endte med at vinde 25-24.

- Jeg forstod nærmest ikke, hvad der skete. Jeg troede kun, vi var foran med et mål, så da de scorede på straffekastet til sidst, var jeg usikker på, hvad der var sket. Men heldigvis vandt vi, og vi er allesammen meget glade og lettede, sagde målmand Hanna Daglund, der spillede sin første kamp i flere måneder, efter en hjernerystelse havde tvunget hende på bænken.

Også bagspilleren Line Uno, der spillede det meste af kampen, var efterfølgende lettet.

- Der var lidt drama til sidst, må man sige. Men vi havde hele tiden troen på, at vi kunne vinde kampen, og da vi så kom foran med to med et minut tilbage, så tænkte vi måske, at vi før har smidt sådan en mulighed væk, og det skulle vi ikke gøre igen, sagde hun.

Fysisk hård kamp

Der blev taget rigtig godt fat i både trøjer og lemmer i begge forsvar. Især Line Uno fik sig nogle tæsk af de rubuste aarhusianere, når hun forsøgte sig med gennembrud.

- De er meget aggressive i deres forsvar, og de dækker anderledes op end de fleste hold. Det er mere fysisk hårdt med sådan en kamp, for det er mere mand-mod-mand og ikke så mange skud udefra. Men når man har vundet, er man aldrig helt ligeså smadret, sagde Line Uno.

Netop det aggressive forsvar var en udfordring for Viborg-holdet, og Allan Heine mente også, at dommerne var for nærige med udvisningerne.

- Aarhus satser benhårdt på det hårde forsvarsspil, men jeg synes også, de fik for få udvisninger. De rev og flåede meget i os, og det fik de lov til, og jeg synes godt, det kunne have trukket lidt flere udvisninger, sagde Allan Heine.

Viborg HK-bænken var i flere omgange utilfredse med dommere og dommerbord, blandt andet fik Allan Heine et gult kort for brok, uden at sige et ord. Det mente han efterfølgende var helt unødvendigt af dommerbordet.

Drama til sidste sekund

Tilskuerne fik dramatik til sidste sekund, da Natasha Nolevska, efter kampen var fløjtet af, midt i sejrsrusen fik et rødt kort for at forhindre et opgiverkast, og derfor fik Aarhus United også et straffekast efter tid. Hjemmeholdet scorede på straffekastet, men det endte altså med ikke at have den store betydning.

- Jeg så ikke, hvad der skete, for jeg var igang med at juble over kampen. Men de siger, hun forhindrede opgiverkastet, og så er det jo korrekt med rødt kort og straffekast. Men vi vandt, det er det vigtigste, og det er jeg glad og stolt over, sagde Allan Heine efter kampen.

- Jeg synes egentligt hele kampen var lidt et drama. Jeg synes, vi spillede en rigtig god håndboldkamp, men det gjorde Aarhus også. Og hver gang vi følte, vi havde muligheden for at trække fra, så brændte vi nogle chancer, og så bliver det jo et drama, fortalte Allan Heine.

Næste kamp for Viborg HK bliver anden kvartfinale i EHF-cuppen på lørdag mod Larvik på udebane i Norge.

Glad træner efter krævende sejr: Hele kampen var lidt af et drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce