Københavns favoritrolle skræmmer ikke Viborg HK

Viborg HK tager lørdag til hovedstaden, hvor holdet skal førsøge at tage første stik i semifinalerne mod København Håndbold. Arkivfoto: Morten Dueholm

Københavns favoritrolle skræmmer ikke Viborg HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom København Håndbold er storfavorit i DM-semifinalen mod Viborg HK, så tror både spillere og træner på, at de grønblusede fra Viborg HK kan snuppe sejren i den første semifinale.

Viborg: Der venter en svær kamp mod grundspilsvinderne i København for Viborg HK lørdag eftermiddag. Det er spillerne udmærket klar over. Men alligevel er der en tro på egne evner og god energi på holdet, som nu har nået sæsonens mål - semifinalerne.

- Det er så dejligt at være nået hertil. Vi har virkelig kæmpet for det, og det er dejligt, at det så også er lykkedes. Vi har fuldt fokus på kampen, og vi tror på det. Vi glæder os som små børn til juleaften, siger den rutinerede målvogter Rikke Poulsen.

Også cheftræner Allan Heine glæder sig, og han kan mærke på holdet, at der nærmer sig noget stort.

- Pigerne glæder sig. De er fyldt med spænding og energi, og de virker meget koncentrerede i forhold til den opgave, vi skal ind og løse.

- Nu har vi nået målsætningen fra sæsonens start - at komme med i medaljespillet. Og nu vil vi selvfølgelig rigtig gerne have det fineste af det fineste. Jeg synes ikke, man kan være andet bekendt, når man er nået så langt, siger træneren.

Et suverænt københavner-hold

København Håndbold har været ganske suveræne denne sæson. Holdet har ikke tabt en eneste kamp på hjemmebane i grundspillet og kun tabt få på udebane. Det får samtlige håndboldeksperter til at sætte København i en klar favoritrolle inden opgørerne.

Men det er ikke noget, der rører Allan Heine. Uanset rollefordelingen mener han ikke, man kan afskrive VHK.

- Vi er godt klar over, at København har spillet en rigtig god sæson, og jeg synes, de har et lige så fantastisk hold som os. Om vi er favorit eller underdog - som skandinaver har man det oftest bedst, når man kommer fra baghjul. Det er vi kommet de sidste kampe, og lad os bare fortsætte med det. Jeg tror helt klart på, vi kan udfordre København, siger Allan Heine og fortsætter:

- Jeg læner mig lidt op af, at København ikke har haft et udfald i denne sæson, og jo længere tid der går uden udfald, jo større er chancen for, at de falder.

Heller ikke Rikke Poulsen lader sig påvirke af eksperternes spådom.

- Jeg er personligt fuldstændig ligeglad med, om de er favoritter. Det handler om os selv, og det handler om, at vi skal spille det spil, vi kan. Vi skal spille med hjertet og stå sammen som et hold. Hvis de er favoritter, kan vi jo spille frit, siger Rikke Poulsen.

Københavns favoritrolle skræmmer ikke Viborg HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce