Kommende Viborg-spiller tror på norsk sejr

Moa Høghdahl fik sig en sludder med blandt andre sin kommende træner Allan Heine. Foto: Danni Kristensen.

Kommende Viborg-spiller tror på norsk sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moa Høghdahl var forbi for at hilse på sine kommende holdkammerater. Hun mener, at en Byåsen-sejr vil kræve en stor indsats af hjemmeholdet, men hun vil ikke blive overrasket, hvis lørdagens kamp ender med en norsk sejr.

Trondheim: For én spiller er lørdagens kamp mellem Byåsen og Viborg HK ganske speciel.

Moa Høghdahl skifter efter sæsonen fra netop Byåsen til Viborg HK - og hun kom da også forbi Viborg HK's fredagstræning i Trondheim for at hilse på sine kommende trænere og medspillere inden kampen i EHF Cuppens gruppespil.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver vældig mærkeligt. Men omvendt, så skal det nok blive sjovt. Allan har jo set mig spille rigtig meget, så han ved vel, hvad der kommer. Men det er der også andre trænere i den her liga, der har, så det er ikke helt uvant, sagde Moa Høghdahl.

- Jeg ved jo, at Viborg er et rigtig godt hold, men vi skal bevise, at vi er endnu bedre. Og vi behøver altså også de to point. Vi vil også videre fra gruppen, sagde hun.

- Jeg føler, at vi står ret lige. VHK har haft en lidt besværlig start på året, men har lige spillet en god kamp mod Esbjerg. Vi er heller ikke helt tilfredse med vores spil, så det skal nok blive spændende at se, hvem der er kommet længst, sagde venstrehåndsspilleren, der ikke er overrasket over, at lokale medier i Trondheim ser VHK som kæmpefavorit, mens der i Danmark er en opfattelse af, at der venter VHK en svær opgave.

- Jeg er bestemt ikke overrasket over at høre, at en lokal avis ikke ser os som favoritter. Men på holdet tror vi meget på, at vi kan vinde, men jeg ved, at det vil kræve en stor præstation af os. Vi vil ikke selv blive overraskede, hvis vi kan slå Viborg, men folk rundt omkring vil måske blive overraskede, sagde hun.

Kommende Viborg-spiller tror på norsk sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce