Krisen kradser hos Viborg HK - femte nederlag på stribe

Allan Heine og Viborg HK tabte for femte gang i træk i denne sæson. Arkivfoto: Morten Pedersen.

Krisen kradser hos Viborg HK - femte nederlag på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK er efter fem kampe fortsat uden point i håndboldligaen. Onsdag tabte holdet hjemme til Randers HK.

Viborg: Viborg HK's håndboldkvinder har fået en forfærdelig start på denne sæson.

Onsdag aften tabte holdet med 26-29 til Randers HK. Det var holdets femte nederlag i ligeså mange kampe i håndboldligaen.

Der var ellers godt gang i Vibocold Arena fra første fløjt. På banen var der masser af tempo i benene og på tribunerne gav tilskuerne også hjemmeholdet masser af opbakning.

Og det var helt lige igennem store perioder af første halvleg. Randers var dog oftest foran. I starten af halvlegen var det især gæsternes kontraer, der gjorde ondt på VHK, mens det senere hen var et for venligsindet VHK-forsvar, som forsøgte at bremse gæsternes offensive spil.

Alt for ofte fik gæsternes spillere lov til at spadsere igennem i stedet for at blive tacklet af.

Heldigvis for VHK var der også godt gang i den grønne kontramaskine. Ann Grete Nørgaard scorede lystigt og var sammen med en stærk Rikke Poulsen hovedårsagen til, at VHK igen og igen hentede ind, selv om Randers ind i mellem havde føringer på to eller tre mål.

Mod slutningen af halvlegen så det endda ud til, at VHK ville komme helt ovenpå. VHK kom foran, men igen faldt forsvaret sammen og tillod Randers at tage føringen med 15-14 efter de første 30 minutter.

Forsvaret fik aldrig fat

VHK fik en skidt start på anden halvleg.

Forsvaret virkede slet ikke til at være kommet med ind i hallen efter pausesnakken. Randers scorede alt for let, hvilket forandrede en tæt affære til en kamp, hvor VHK skulle jagte gæsternes føringer.

Der skulle slides for målene, men VHK fik faktisk scoret kontinuerligt nok. Problemet var bare, at Randers fortsat kom alt for let til sine scoringer og dermed kunne holde føringen på tre-fire mål.

Rikke Poulsen tog pænt fra i målet, men det samme gjorde Mathilde Juncker også i den anden ende.

VHK skal have ros for aldrig at give op. I målet blev Rikke Poulsen ved med at diske op med redninger, hvilket holdt spændingen i live indtil det sidste.

Det hjalp dog ikke, da VHK også mistede skarphed i offensiven.

I slutfasen var VHK ved at lukke hullet, men kom ikke helt op. Derfor var det Randers, som kunne juble, mens VHK for femte gang i træk i sæsonen måtte gå fra banen med bøjede hoveder.

Krisen kradser hos Viborg HK - femte nederlag på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce