Let træning før vigtig kamp


Let træning før vigtig kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK's damer trænede fredag aften i Trondheim Spektrum og fik løsnet musklerne inden et spændende opgør mod Byåsen, hvor to point vil betyde rigtig meget.

Trondheim: Med en rejsedag i benene indtog Viborg HK's damer fredag aften Trondheim Spektrum.

Det var ikke nogen særlig hård eller indholdsrig træning, og den havde da også mest af alt til formål at få musklerne løsnet op efter rejsen fra Viborg til det nordlige Norge.

Venstrefløjen Amalie Grøn kunne da også godt mærke, at rejsen sad en smule i benene under træningen, så den var en god investering før en kamp, som både hun og holdkammeraterne glæder sig til.

- Man kan godt møde noget anderledes håndbold i den her slags kampe, og det glæder vi os til, sagde Amalie Grøn, som får en speciel følelse omkring de europæiske kampe, som hun endnu ikke har særligt mange af på cv'et.

- Det er helt specielt, at man rejser så langt for en enkelt kamp. Vi er sammen hele tiden, og det giver virkelig noget til holdet, sagde fløjspilleren, der også kunne melde om god stemning i truppen efter onsdagens sejr over Team Esbjerg.

Lørdag aften spiller Viborg HK på udebane mod Byåsen i EHF Cuppen. Foto: Danni Kristensen.
Lørdag aften spiller Viborg HK på udebane mod Byåsen i EHF Cuppen. Foto: Danni Kristensen.

Ikke så anderledes

Playmakeren Line Uno har spillet en del europæiske kampe før, og hun glæder sig til endnu en oplevelse i EHF Cuppen.

- Det er altid spændende med de her europæiske kampe, da vi møder hold, som vi ikke har så stort kendskab til, sagde Line Uno.

- Byåsen er et hold, der spiller lidt "dansk", så jeg tror ikke, at vi skal forholde os til noget helt anderledes. Men vi ved, at norske hold altid er fysisk stærke, så vi skal virkelig være klar, sagde den hurtige playmaker, mens nogle holdkammerater i baggrunden havde det gevaldigt sjovt med en straffekastkonkurrence.

Humøret var generelt højt til træningen, men under overfladen er spillerne bevidste om, at nederlaget i første runde mod Kastamonu har sat dem under pres i forhold til videre avancement i turneringen.

- I mine øjne skal vi jo have en sejr. Vi smed to point på hjemmebane, og det var ikke godt, så en sejr her lørdag aften vil hjælpe godt på det, sagde Line Uno.

Let træning før vigtig kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce