Lettet direktør: Vi kunne ikke ønske noget bedre

Henrik Dahl glæder sig til mødet mellem to nordiske mastodonter. Arkivfoto

Lettet direktør: Vi kunne ikke ønske noget bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK's direktør Henrik Dahl ser udfaldet af tirsdagens lodtrækning til EHF Cuppens kvart- og semifinale som det bedst mulige.

Viborg: Det var en lettet Viborg HK-direktør, der kunne konstatere, at modstanderen i EHF Cuppens kvartfinale bliver norske Larvik - og ikke som frygtet russiske Lada.

Dermed bliver udgiften til udebaneturen groft sagt en bustur, en flok færgebilletter og en eller to overnatninger i Norge, hvilket er uhyre billigt i forhold til at skulle transportere hele VHK-delegationen til russiske Togliatti.

- Jeg er superglad. Både fordi det rejsemæssigt passer bedst ind i vores pressede program, og fordi det økonomisk er den bedste løsning, vi kunne forestille os, sagde VHK-direktøren, der også tror på, at en hjemmekamp mod Larvik er mere attraktiv for publikum, end hvis det russiske hold kom til Viborg.

- Folk kender Larvik, og ved godt, at det er en kamp mellem to store nordiske mastodonter. Så det er interessant at se, hvor de to klubber står i forhold til hinanden. Vi kunne se mod Byåsen, at vi kunne trække mennesker til, så jeg tror også, at det her kunne blive fint i forhold til at tiltrække tilskuere, sagde Henrik Dahl, der også udtrykte stor tilfredshed med, at VHK også i eventuel semifinale styrer udenom en dyr rejse til Rusland.

- Vi kunne jo ikke ønske os det her bedre, sagde direktøren, der holder fødderne på jorden i forhold til de sportslige ambitioner i turneringen.

- Der er kun gode hold tilbage. Men vi synes også selv, at vi er gode, hvis vi rammer det vi skal. Så jeg tror da, at vi har en chance for at gå hele vejen til en finale. Det vil være super fedt, men lad os nu lige tage en runde ad gangen, sagde Henrik Dahl.

VHK er det eneste danske hold, der er tilbage i EHF Cuppen, og han påpeger, at det er vigtigt for dansk håndbold, at VHK får skrabet så mange point sammen som muligt, da det spiller ind i forhold til antallet af pladser i de europæiske turneringer.

Lettet direktør: Vi kunne ikke ønske noget bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce