Line Haugsted ligner igen Line Haugsted

Line Haugsted har været ganske velspillende i 2019, men hun mener, at der er endnu mere i hende. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Line Haugsted ligner igen Line Haugsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Line Haugsted har været blandt Viborg HK's bedste i de seneste kampe. Længere tids træning uden smerter kan nu ses i kampene.

Viborg: Line Haugsted har i kampene i 2019 mindet mere om den Line Haugsted, som i sin første sæson i klubben bragede igennem i Viborg HK.

Gode gennembrud, hårde skud udefra og syngende tacklinger i forsvaret var nogle af hendes styrker. Og i de hidtidige kampe i 2019 mod Aarhus, Larvik og Team Esbjerg er det igen den slags aktioner, man ser fra venstrebacken, som senest blev VHK-topscorer og var bedste VHK'er i nederlaget i Esbjerg.

- Det har bare taget så lang tid med at få den fod i orden. Det gik ud over min timing og alt andet. Så bare det, at jeg nu har haft kontinuitet i min træning og har fået en del spilminutter, betyder, at jeg har bedre kontakt til foden, så det ikke bare er en klump, som jeg løber rundt med, siger Line Haugsted.

Hun forklarer, at hun ikke længerer har behov for at sidde over til en masse træninger og generelt bare har det meget bedre fysisk.

Det betyder, at hun igen er en spiller, der ind i mellem bare bærer bolden op ad banen, stiger op og tæsker kuglen i nettet.

- Det er fedt, at jeg kan vise det, som jeg ved, at jeg kan. Det er sjovere at spille håndbold, når man ikke har ondt, siger landsholdsspilleren.

- Der er ingen tvivl om, at det sidste halve år har været frustrerende. Jeg har bare ikke ramt det niveau, som jeg vidste, at jeg havde. Så jeg har jo hele tiden gået og ærgret mig. Så det er fedt, at det begynder at lykkes lidt for mig nu, siger hun.

Line Haugsted er dog på ingen måde tilfreds. Det ser fint og lovende ud - men det er ikke nok for hende.

- Jeg har stadig nogle skud, hvor jeg ikke tænker mig nok om. Og der er ting, som irriterer mig. Men jeg arbejder videre, og så skal niveauet nok komme senere på sæsonen, siger hun.

Line Haugsted ligner igen Line Haugsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce