Nu skal Viborg HK til at jagte modstanderne

Viborg HK's herrer er nu i den jagtende rolle, når holdet møder Hjallerup på udebane. Arkivfoto: Annelene Petersen

Nu skal Viborg HK til at jagte modstanderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. division, herrer: Eftersom Viborg HK har spillet to kampe mindre end modstanderne, er Jeppe Bach Knudsens hold fortrængt fra andenpladsen i 2. division.

Det afgørende i rækken er dog, hvem der bliver det bedst placerede 'førstehold' i rækken, hvor de aktuelle nummer et og to - Mors/Thy2 og Lemvig2 - ikke kan rykke op.

Det kan Hjallerup til gengæld. Hjallerup har også overhalet Viborg HK i tabellen. Og netop Hjallerup tager imod Viborg HK torsdag aften. Hjemmeholdet indtager tredjepladsen med 18 point for 15 kampe, mens Viborg HK har 17 point for 13 kampe.

- Det er en helt afgørende kamp. Men det ligger stadig til os. Taber vi, så kan vi stadig nå at hente Hjallerup med de to kampe, vi har til gode. Vinder vi, så er vi foran Hjallerup, men har kampe til gode. Men jeg kan meget godt lide det med, at vi skal jagte modstanderne, siger Jeppe Bach Knudsen.

Jeppe Bach Knudsen kan også se en fordel for Viborg HK frem for Hjallerup, med det kampprogram, de to hold har tilbage. Men omvendt har han set et meget stærkt Hjallerup-hold på det seneste.

- Hvis vi tæller deres pokalsejr med, så har de vundet de sidste fire kampe i streg, hvoraf de tre er vundet stort. Hjallerup var mere ustabile i efteråret, men der havde de blandt andre deres førstekeeper og højrebacken Joakim Aaen ude med skader, siger Jeppe Bach Knudsen, der også fremhæver Hjallerups anden højre back, Kristoffer Holst.

- De har rækkens bedste duo på højrebacken, så der skal vi blandt andet passe på, slutter træneren

Nu skal Viborg HK til at jagte modstanderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce