Overraskende handel: Viborg HK sælger stregspiller til unavngiven klub

Stine Bodholt forlader Viborg HK to år før kontraktudløb. Foto: Morten Dueholm

Overraskende handel: Viborg HK sælger stregspiller til unavngiven klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom Stine Bodholt har kontrakt med Viborg HK frem til 2021, så forlader hun klubben efter denne sæson. En udenlandsk klub - formentlig franske Nantes - har købt hende fri.

Viborg: I weekenden kunne Viborg HK fortælle, at man hentede to nye spillere til klubben i form af ligaens topscorer Laura Damgaard og keepertalentet Anna Kristensen.

Men der er også spillere på vej ud. Endda en markant en af slagsen.

Den 29-årige stregspiller Stine Bodholt forlader således Viborg HK efter denne sæson, hvorefter hun skal skifte til en unavngiven udenlandsk klub. Ifølge TV2 er det Nantes, hvor den tidligere VHK-træner Allan Heine er chef.

Viborg HK skriver i en pressemeddelelse:

- Vi har fået en henvendelse fra en klub i udlandet, der ønskede at købe Stine fri af hendes kontrakt inden hun har udløb med Viborg HK. Det tilbud har vi selvfølgelig haft op til grundig overvejelse, da Stine er en fantastisk spiller, der har en stor rolle på vores hold, siger VHK-direktør Henrik Dahl i pressemeddelelsen.

Han fortsætter:

- Stine har været ærlig omkring sit ønske om at prøve kræfter i en udenlandsk klub, så det tog vi højde for, da vi indgik kontrakt med hende. De betingelser, der skulle opfyldes ved et skifte i indeværende kontrakt, er blevet opfyldt af hendes kommende klub.

Stine Bodholt kom til Viborg HK tilbage i 2016 efter to sæsoner i Team Esbjerg og nogle år i Skive. Tidligere var hun ungdomsspiller i Viborg HK. Men nu er det altså tid til et nyt håndbold-eventyr.

- Det har været en fantastisk tid i Viborg. Det er min by og min klub, og jeg har været utroligt glad for at spille her. Men jeg vil rigtig gerne til udlandet og prøve mig selv af, og samtidig få lidt nye udfordringer. Det er nu, hvis det skal være, og jeg tror på, at jeg kan rykke mig som spiller ved at prøve kræfter med en anden mentalitet og spillestil. Så håber jeg, at jeg engang kan komme tilbage og spille i Viborg HK i fremtiden, fortæller Stine Bodholt og fortsætter:

- Jeg er selvfølgelig rigtig spændt på at skulle afsted, men har også fuldt fokus på at slutte godt af denne sæson, og forhåbentligt spille om medaljer i ligaen og EHF Cup. Det kunne være en perfekt afslutning at få den oplevelse endnu en gang sammen med fanklubben og alle de folk omkring Viborg HK, som altid har bakket op.

Overraskende handel: Viborg HK sælger stregspiller til unavngiven klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce