Overtal er blevet en ulempe for Viborg HK

Jakob Vestergaard og kompagni har for tiden ingen fordel af at være i overtal. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Overtal er blevet en ulempe for Viborg HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK har svært ved at lave mål når holdet er en spiller mere på banen end modstanderen.

Esbjerg: Viborg HK førte kampen med 6-2. Samtidig blev Team Esbjerg ramt af en udvisning.

Et ønskescenarie, der gav VHK alletiders chance for at sikre en endnu mere solid føring.

Men i stedet endte VHK med at tabe perioden med 2-0. Og kort efter blev endnu en overtalsperiode også tabt.

I onsdagens kamp var VHK's manglende evne til at udnytte fordelen af at være en spiller mere ret afgørende. Og derfor er det også et punkt, som Jakob Vestergaard er opmærksom på.

- Det er noget, som stadig driller os en del. Vi vil næsten hellere spille seks mod seks end seks mod fem, sagde træneren.

- Vi leder virkelig efter løsninger på det. Vi har prøvet meget forskelligt allerede for at prøve os frem og finde noget, der giver ro og tryghed. Men intet af det har siddet i skabet, sagde træneren, som er enig i, at det er en af de detaljer i spillet, som skal løses i den kommende tid.

Slapper ikke af

Line Uno er en af de spillere, som ofte står med ansvaret i angrebet når VHK er i overtal, men hun kan også mærke, at det er en del af spillet, som VHK har svært ved for tiden.

- Vi ved godt, at det er noget vi skal løse, og det betyder, at det lige nu ender med at blive et pres, hvor vi bliver lidt låst på, at nu skal vi bare score. I stedet for bare at spille og så nyde, at vi har lidt ekstra plads. Så vi ender med at forcere det og lave dumme fejl, sagde hun.

- Og de her fejl kom bare til at gøre ondt. For det var netop når vi lavede dem, at Team Esbjerg bare straffede os, sagde hun.

- Det er noget, der tager energi fra holdet, og i dag så vi også, at vi faldt sammen i takt med, at vi lavede de fejl i overtal, sagde Line Uno, som er sikker på, at VHK kan finde en løsning.

Overtal er blevet en ulempe for Viborg HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce