Sejr til Viborg HK efter højspændt håndbolddrama

Viborg HK mødte tirsdag aften Aarhus United i HTH GO Ligaen i Ceres Park. Foto: Ole Nielsen

Sejr til Viborg HK efter højspændt håndbolddrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK vandt tirsdag aften over Aarhus United i en yderst spændende kamp på udebane i Aarhus, hvor begge hold for alvor gik til den.

Aarhus: Viborg HK kunne tirsdag aften tage to point med sig hjem fra Aarhus efter en sejr over Aarhus United. Kampen var fyldt med spænding fra start til slut, men det blev Viborg-holdet, der kunne glæde sig over de to vigtige point i den næstsidste spillerunde i ligaen.

En tempofyldt første halvleg dannede rammerne for en hård kamp, hvor begge hold havde godt fat i hinandens trøjer og helt klart havde forberedt sig på en kamp, hvor der skulle løbes på enhver mulighed. Kontraspillet svingede frem og tilbage, men begge hold brændte flere oplagte chancer.

Aarhus United kom foran fra start, hele tiden med et enkelt eller to mål, som Viborg HK så måtte kæmpe for at hente. Men efter 20 minutters spil hentede VHK aarhusianerne og kom også foran med 10-9. Det virkede som om de grønblusede igen brændte for at få de to point med sig hjem fra Smilets By.

Men det lykkedes ikke Viborg HK at trække fra, selvom flere store chancer gav holdet muligheden. Ved pausen kunne Viborg-holdet dog gå i omklædningsrummet med en føring på 13-12 efter især Rikke Poulsen fik taget godt fat i slutningen af første halvleg.

Der var gang i den fra start i anden halvleg, hvor alle kræfter igen blev sat ind for at få overtaget i spillet. Begge hold fik udnyttet modstandernes fejl, og målene svingede frem og tilbage. Særligt Line Uno kæmpede en hård kamp i angrebet, hvor hun i den grad fik et par på hovedet. Hun får tilkendt sig flerre straffekast, som Ann Grete Nørgaard sikkert sætter ind.

Da halvdelen af anden halvleg var gået stod der stadig uafgjort, 19-19. Ingen af holdene formåede at trække fra, og det var svært at spå om kampens vinder.

Viborg HK's bagspillere havde i starten af kampen svært ved at score udefra, men Carin Strömberg kom langsomt igang med hårde løbeskud, der passerede både målmand og forsvar. Ellers var der oftest mål på de gennembrud, som Line Uno primært stod for.

Hanna Daglund kom på banen for første gang siden januar, og hun lagde ud med fire 100 procents redninger til kæmpe jubel på Viborg HK bænken.

Der blev fortsat knoklet i angrebet, men Aarhus-spillerne var mindst lige så tændte på kampen, og derfor fulgtes holdene helt ad.

De sidste minutter var fyldt med dramatik i Ceres Park, men Viborg HK holdte tempoet oppe, hvilket resulterede i fejl fra Aarhus-spillerne, en storspillende Hanna Daglund og vigtige scoringer. Med 30 skeunder igen var Viborg HK foran med en enkelt, og efter en timeout fra Allan Heine kunne spillerne trække tiden og Natasha Nolevska satte bolden ind til en to måls sejr til de grønblusede.

Efterfølgende fik hun dog rødt kort, muligvis for at bremse et muligt Aarhus-angreb.

Sejr til Viborg HK efter højspændt håndbolddrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce