Storspillende målmand: Jeg er bare så glad

Rikke Poulsen stod en flot kamp mod nordmændene fra Byåsen Handball Elite. Foto: Johnny Pedersen

Storspillende målmand: Jeg er bare så glad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rikke Poulsen stod en rigtig god kamp mod nordmændene fra Byåsen, og hun var både glad og lettet over, at kvartfinalen nu venter forude.

Viborg: - Jeg er bare så glad for denne her sejr i dag. Vi arbejdede rigtig hårdt, og det er så fedt, at vi så også vandt, sagde en glad og lettet Rikke Poulsen efter lørdagens kamp mod Byåsen Handball Elite, hvor Viborg HK med en sejr på 29-26 sikrede sig en plads i kvartfinalen.

Rikke Poulsen stod en utrolig flot kamp, hvor nordmændene havde store problemer med at score fra stort set alle positioner. Hun havde også styr på straffeskytterne, der brændte flere gange på målmanden.

Og sejren sikrer også Viborg HK en ekstra speciel kvartfinaleplads, hvor holdet skal repræsentere hele Danmark, efter hverken Randers HK eller København Håndbold kvalificerede sig til kvartfinalerne.

- Vi er det eneste danske hold, der er videre i kvartfinalen, og det betyder rigtig meget, at vi ikke bare repræsenterer Viborg, men at vi som det eneste danske hold er videre. Det er fedt, sagde Rikke Poulsen, der var på alle tilskueres læber efter kampen.

Det er blandt andet målmandens rutine, der ifølge hende selv er med til, at hun præsterer i dagens kamp.

- Vi har mødt dem en gang før i Norge, og der stod jeg også en god kamp. Vi spillede en rigtig god kamp sammen i dag, og jeg havde nogle af de store redninger, som gjorde, at vi kunne trække lidt fra dem. Og det var rigtig dejligt, når det hele gik op i en højere enhed, sagde den 31-årige keeper.

Storspillende målmand: Jeg er bare så glad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce