Tidligere mestertræner overtager tøjlerne i Viborg HK allerede i dag

Den tidligere Champions League-vinder Jakob Vestergaard (t.v.) er ny cheftræner hos Viborg HK. Arkivfoto: Preben Madsen

Tidligere mestertræner overtager tøjlerne i Viborg HK allerede i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK har fundet sin nye cheftræner efter Allan Heine. Og det er en mand, som kender trænerkontoret i klubben som sin egen baglomme.

Viborg: Viborg HK har handlet hurtigt.

Efter torsdag at have fyret Allan Heine har klubben allerede nu en ny cheftræner på plads.

Og det bliver en særdeles velkendt en af slagsen.

Den tidligere mestertræner Jakob Vestergaard overtager cheftrænerposten på en aftale, som foreløbig gælder frem til den 30. juni 2019.

Den tidligere Champions League-vinder er blevet løst fra sin kontrakt med Randers HH, hvortil han skiftede fra VHK's herrehold i 2. division før denne sæson.

- Han har masser af erfaring. Han kender klubben. Hans filosofi er tæt på Allan Heines - og han er bare stærk på mange parametre, så vi synes, at vi har fået en træner, der virkelig ved, hvad der skal til, siger VHK-direktør Henrik Dahl.

Og hvad kan han, som Allan Heine ikke kunne?

- Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og det er jo ikke fordi, at Allan ikke kan noget, eller Jakob kan noget, som Allan ikke kunne. Det handler om, at man en gang imellem skal have rystet posen. Hvis bare der havde været en enkelt ting, som vi kunne se, at vi skulle ændre, så havde vi gjort det med Allan. Derfor handler det primært om, at Jakob skal komme ind med en ny energi og en ny tilgang til tingene, siger VHK-direktør Henrik Dahl, der har arbejdet benhårdt for at strikke aftalen med Jakob Vestergaard sammen.

I den forbindelse har Viborg Katedralskole været en vigtig medspiller, da Jakob Vestergaard også er ansat der, men alt er faldet på plads, så han allerede fredag morgen stod klar til taktikmøde og allerede leder VHK i weekendens EHF Cup-kvalifikationskampe hjemme i Vibocold Arena.

Ingen midlertidig løsning

At aftalen kun løber for resten af denne sæson skal ikke ses som et tegn på, at VHK ser Jakob Vestergaard som en midlertidig løsning.

- Vi har ikke andre kandidater. Jakob er træner i VHK nu, og det ser vi gerne, at han er længe. Men for at alle parter har det bedst, så er der lavet en kort aftale.

- Jakob har blandt andet en uddannelse at tage hensyn til, og han har et stort stykke arbejde foran sig for at vende det, og vi er sikre på, at han er den rette mand til det. Men nu har både vi og han tid til at skrue det rigtigt sammen, siger Henrik Dahl.

Og på trods af den dårlige sæsonstart er forventningerne og ambitionerne i VHK ikke nedjusteret.

Målsætningen for den nye træner er, at VHK skal spille med om medaljer i denne sæson.

Tidligere mestertræner overtager tøjlerne i Viborg HK allerede i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce