To VHK'ere blandt særligt udvalgte

Stine Bodholt (orange overtrækstrøje) er med i en gruppe af udvalgte danske landsholdsspillere. Det samme er Bodholts holdkammerat i Viborg HK, Kristina Jørgensen. Foto: Morten Dueholm

To VHK'ere blandt særligt udvalgte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristina Jørgensen og Stine Bodholt bliver betragtet som afgørende spillere på det danske kvindelandshold i håndbold. Sammen med fem andre spillere er de udvalgt til at få særlig støtte fremover.

Viborg: Syv danske spillere er udvalgt til at få særlig støtte i bestræbelserne på at øge chancerne for medaljer i fremtiden til det danske kvindelandshold i håndbold.

Blandt de udvalgte er Kristina Jørgensen og Stine Bodholt fra Viborg HK.

Fælles for de syv spillere er, at de anses for afgørende spillere på kvindelandsholdet, når de er på toppen af deres formåen.

Udvælgelsen sker som et led i en ny strategi for spillerudvikling, som Dansk Håndbold Forbund, Team Danmark og klubberne har sat i søen.

Der vil blive arbejdet individuelt med spillerne inden for blandt andet fysisk træning, psykologi og ernæring, og målet er, at spillerne på den måde vil rykke sig yderligere til fordel for dansk håndbold.

Ud over de to VHK'ere er også Sandra Toft, Line Jørgensen, Mie Højlund, Stine Jørgensen og Kathrine Heindahl med blandt de udvalgte spillere.

Tidligere er Viborg HK's Ida-Marie Dahl blevet udtaget til en særlig udviklingstrup med spillere, som er tænkt som fremtidens A-landsholdsspillere.

To VHK'ere blandt særligt udvalgte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce