To Viborg HK-spillere i foreløbig EM-trup

Kristina Jørgensen er en af to Viborg HK'ere i den foreløbige EM-trup. Arkivfoto: Ole Nielsen

To Viborg HK-spillere i foreløbig EM-trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har torsdag formiddag udtaget 14 ud af 16 spillere til den trup, som skal til EM. To Viborg-spillere er med.

Viborg: Kristina Jørgensen og Stine Bodholt fra Viborg HK kan begge godt begynde at glæde sig til at trække den røde trøje over hovedet og kæmpe for Danmark ved EM i Frankrig.

Den unge bagspiller og den erfarne stregspiller var begge blandt de 14 navne, som Klavs Bruun Jørgensen torsdag havde placeret i en såkaldt "åben" EM-trup, hvor flere spillere er i spil til de sidste to pladser.

- Vi har nogle udfordringer med lidt småskavanker, ligesom vi endnu ikke har lagt os fast på, om vi tager to højre fløje og to højre backs eller én højre fløj og tre højre backs med til Frankrig. Det bliver helt sikkert en af de to positioner, vi udtager en af de to ledige pladser til. Den anden plads bliver efter al sandsynlighed en yderligere bagspiller, og her er der flere navne i spil, siger Klavs Bruun Jørgensen til dhf.dk.

Viborg HK's Line Haugsted er formentlig en af de spillere, som landstræner Klavs Bruun Jørgensen vil holde øje med i de kommende uger.

Landsholdet skal samles den 19. november frem mod Møbelringen Cup, som spilles fra den 22. til den 25. november, mens EM begynder nogle dage senere. De 14 udtagne spillere suppleres i Norge af yderligere tre spillere, som udtages på et senere tidspunkt.

EM-truppen ser foreløbig sådan ud:

Målvogtere: Sandra Toft, Althea Reinhardt

Stregspillere: Stine Bodholt, Kathrine Heindahl, Sarah Iversen

Fløjspillere: Trine Østergaard, Lærke Nolsøe, Fie Woller

Bagspillere: Kristina Jørgensen, Anne Mette Hansen, Nadia Offendal, Mie Højlund, Mette Tranborg, Anne Cecilie la Cour.

To Viborg HK-spillere i foreløbig EM-trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce