Udvist svensker ærgrede sig

Carin Strömberg fik det røde kort seks minutter ind i anden halvleg. Foto: Johnny Pedersen

Udvist svensker ærgrede sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carin Strömberg blev udvist mod Silkeborg-Voel - og hun følte umiddelbart, at dommen over hende var lidt hård.

Viborg: Svenske Carin Strömberg fik det røde kort cirka seks minutter inde i anden halvleg - og med det forbehold, at hun ikke havde genset situationen på video, så følte hun, at det var en hård dom fra kampens to dommere.

- Sofie Bæk er en god kontraspiller, så jeg ville gå frem og stoppe hende. Og for mig virkede det som om, at vi havde krop mod krop, og så havde jeg mine hænder ude lavt. Og hun kom lavt ind i situationen. Og jeg vejer 25 kilo mere end hende, så hun slog sig.

- Jeg fik rødt kort, men jeg synes måske ikke, at den var til mere end to minutter, sagde svenskeren, der naturligvis ikke havde det specielt rart ved at sidde ude i kampens sidste 25 minutter.

Ligesom sine holdkammerater var den svenske bagspiller dybt skuffet over, at holdet kunne falde så meget sammen før pausen.

- Jeg synes, at vi kom helt skidt ind i kampen. Vi forsøgte med noget alt for svært angrebsspil, hvor vi lavede mange indspil. Dem fangede Silkeborg, som altså er rigtig gode til at løbe kontra, og så kom vi alt for stort bagud, sagde svenskeren.

Strömberg oplevede, at VHK slap håndbremsen mere i anden halvleg, hvor holdet faktisk forvandlede Silkeborgs 10-måls føring til en fire-målsføring, men mere blev det ikke til for hjemmeholdet.

Udvist svensker ærgrede sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce