Ung højrefløj tager med til Tyrkiet - men skal ikke spille

Anne-Sofie Filtenborg (t.h.) har set på fra tribunen længe, men nu begynder hun igen at nærme sig håndboldbanen- Arkivfoto: Morten Dueholm

Ung højrefløj tager med til Tyrkiet - men skal ikke spille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne-Sofie Filtenborg begynder så småt at nærme sig enden på sin skadesperiode. Derfor er hun taget med til kamp i Tyrkiet for at komme tættere på holdet igen.

Viborg: Der begynder at være lys for enden af tunnellen for Viborg HK's unge højrefløj Anne-Sofie Filtenborg.

Hun har været skadet i hele 2018, men nu begynder hun så småt at nærme sig enden på de knæproblemer, der har drillet hende længe, og som helt har holdt hende væk fra VHK's kamptrup igennem længere tid.

I løbet af nogle uger kan hun formentlig deltage i håndboldtræningen igen, hvorefter hun skal tilbage i kampform.

Men efter en periode, hvor hun ikke har trænet med og har set kampene fra tribunen, så er det også vigtigt, at hun genintegreres i truppen. Blandt andet derfor er hun en del af den delegation, der fredag morgen rejste til Tyrkiet til EHF Cup-kampen mod Kastamonu.

- Vil vil gerne have hende lidt tættere omkring holdet igen. Hun er godt på vej tilbage, så vi vil gerne forsøge at tilknytte hende til holdet, så hun får fornemmelsen af, hvad der foregår. Vi har også tidligere haft nogen med på bænken selv om de ikke skulle spille. Men det er for at give dem fornemmelsen af, at det er ved at være nu, forklarer cheftræner Allan Heine.

Selv føler den unge højrefløj også, at genoptræningen går efter planen.

- Jeg synes, at jeg efterhånden kan mere og mere. Jeg er begyndt at løbe lidt, så det går i hvert fald fremad, siger hun.

Derfor håber og tror hun også, at hun i den nærmeste fremtid kan begynde at træne lidt med igen, mens kampaktion kommer lidt derefter.

Og hun savner i den grad at komme tilbage på banen.

- Det har været forfærdeligt at sidde ude i den her periode. Jeg har ikke prøvet at være skadet før, så det har vist mig, hvor meget man normalt tager for givet, og hvor fedt det er at spille, siger Anne-Sofie Filtenborg.

Ung højrefløj tager med til Tyrkiet - men skal ikke spille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce