VHK løb tør for kræfter: Tabte i Randers

Viborg HK misbrugte flere chancer i slutfasen og tabte 26-21 i Randers. Foto: Mathias Fredslund Hansen

VHK løb tør for kræfter: Tabte i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VHK fik en dårlig start mod Randers HK, men kom i første omgang fint igen - men efter pausen var der langt mellem scoringerne. Derfor tabte VHK fortjent i Randers.

Randers: Viborg HK skulle forsøge at hente to point i Randers, hvor Randers HK tog imod. Værterne har haft en svær sæson, men det forhindrede dem ikke i at tage en sejr på 26-21 over VHK

Første halvleg begyndte bestemt ikke til VHK's fordel. Der var flere brændte chancer i angrebet af Kristina Jørgensen, Moa Högdahl og Carin Strömberg, og i den anden ende var Randers omvendt skarpe. Derfor var værterne i front 4-0 efter fem minutter. Det fik Jakob Vestergaard til at tage en timeout, og det hjalp betragteligt.

I hvert fald bragte Stine Bodholt, Amalie Grøn og Moa Högdahl balance i regnskabet efterfølgende. Ni minutter inde i opgøret var stillingen da 4-4. En god periode af VHK, der også fik lukket godt af i forsvaret.

De to hold fulgtes ad frem til det 20. minut, hvor særligt Line Uno fandt det gode spil frem. Playmakeren bidrog med to scoringer, der var med til at bringe VHK foran 13-9, inden hjemmeholdet igen ville lege med. Det lykkedes nemlig værterne at kæmpe sig tilbage ved stillingen 13-14, der også var stillingen ved pausen.

Løb tør

Efter pausen fortsatte VHK med at have et lille forspring. Ganske vist var Randers i stand til at udligne til 15-15, men kort efter var VHK igen foran, denne gang med to mål. Samarbejdet mellem Kristina Jørgensen og Ida-Marie Dahl fungerede godt. To gange fandt førstnævnte stregspilleren, der moste sig til scoringer. Foran 15-17 så VHK bedst ud, men efter et par angreb uden mål og en udvisning til Carin Strömberg kom Randers igen på omgangshøjde ved stillingen 18-18.

Den tætte kamp fortsatte. Randers bragte sig foran 20-19 halvvejs inden i halvlegen, hvor VHK havde svært ved at bryde værternes forsvar ned. Rikke Poulsen forsøgte at holde VHK inde i kampen med et par gode redninger, men de manglende mål i angrebet gjorde det svært.

Derfor var det pludselig Randers, der stod med de bedste kort på hånden. Fem minutter før tid var værterne foran 24-21, inden Vestergaard tog den sidste timeout.

Den hjalp ikke umiddelbart, da Line Haugsted på det efterfølgende angreb sendte bolden langt over mål. I forsvaret blev samme Haugsted sendt to minutter på bænken for en for hård tackling.

Faktisk lykkedes det ikke Viborg HK at komme på tavlen yderligere i opgøret, der endte 26-21 i Randers' favør.

VHK løb tør for kræfter: Tabte i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce