VHK-playmaker: Kampen blev tabt i første halvleg

Line Uno og kompagni faldt helt sammen før pausen. Foto: Johnny Pedersen

VHK-playmaker: Kampen blev tabt i første halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Line Uno var meget skuffet over indsatsen mod Silkeborg-Voel og ledte forgæves efter forklaringer på, hvordan holdet kunne falde så meget sammen i de første 30 minutter.

Viborg: Viborg HK tabte med hele 30-25 til Silkeborg-Voel efter en mærkelig håndboldkamp, hvor gæsterne allerede ved pausen reelt havde hentet de to point.

- Jeg ved simpelthen ikke, hvad der skete, men vi tabte i hvert fald den her kamp i første halvleg, så det mest handlede om at pynte på resultatet i anden, sagde en meget skuffet Line Uno, som havde rigtig svært ved at forstå, at VHK i første halvleg havde leveret mildest talt elendigt og som følge deraf var bagud med hele 18-10 ved pausen.

Det var anden uge i træk, at VHK kom stort bagud i starten af kampen. Det samme skete mod Odense, hvor VHK faktisk nåede op, men mod Silkeborg blev afstanden simpelthen for stor.

- Det er en rigtig dårlig vane. Jeg ved ikke, hvorfor det sker. Jeg ved ikke, hvorfor vi pisser det væk på den måde. Det er jo ikke første gang, sagde playmakeren, som følte, at holdet var ligeså meget på, som man har været til alle de tidligere kampe.

VHK var i en periode på vej til at lukke hullet til Silkeborg, men det lykkedes ikke, og derfor var skuffelsen til at tage at føle på.

- Jeg er bare vildt skuffet over, at vi kan falde så markant. Vi smed jo det hele. Det er virkelig skidt overfor folk, der kommer og ser på os, og overfor os selv. Det er mega dårligt, sagde Line Uno.

- Vi snakker hver gang om, hvad vi kan gøre for at komme ud af det her, men vi er inde i en ond cirkel, hvor det gode kommer, men hvor det dårlige virkelig også kommer. Og vi kan åbenbart ikke holde os til det gode, og jeg ved ikke, hvad vi kan gøre ved det, sagde hun.

VHK-playmaker: Kampen blev tabt i første halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce