VHK-profil døjer med skulderen inden nøglekamp

Kristina Jørgensen spiller mod Besancon, selv om hendes højre skulder ikke er helt på toppen. Foto: Morten Dueholm

VHK-profil døjer med skulderen inden nøglekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK's Kristina Jørgensen har skulderproblemer, men hun er med mod Besancon og kan både kaste og skyde.

Viborg: Der var fredag formiddag ved at blive gjort klar til nytårskoncert i hal 1 i Vibocold Arena. Så VHK-spillerne måtte ind i hal 2 for at forberede sig på lørdagens kamp i EHF Cuppen mod Besancon fra Frankrig.

En kamp, som i tilfælde af sejr til hjemmeholdet, kan sende VHK fire point foran franskmændene i gruppespillet.

Træningen bød blandt andet på spil til to mål, hvor formstærke Line Haugsted indledte med at dunke bolden ind i øverste højre målhjørne.

Det var imidlertid ikke alle VHK'ere, som kunne skyde med fuld power. Kristina Jørgensen fik problemer med den højre skulder i begyndelsen af ugen, og hun var ikke i fulde omdrejninger i midtugekampen mod Team Esbjerg.

Ved fredagens træning løsnede hun meget få skud.

- Vi har rigtig mange kampe i den her sæson, og lige nu er vi inde i en hård periode, så det er rigtig træls at stå med sådan en halv skulderskade. Men sådan er håndbold, og heldigvis er det ikke så slemt, at jeg hverken kan kaste eller skyde, sagde Kristina Jørgensen efter fredagens træning.

- Jeg var til scanning inden kampen i onsdags, og der var heldigvis kun tale om lidt væske (i skulderens slimsække, red.). Ved ikke at skyde så meget til træning prøver jeg at aflaste skulderen, så det i hvert fald ikke bliver værre, sagde bagspilleren.

Også Moa Högdahl har været småskadet, da hun for nylig vred rundt på den ene fod, men hun virkede ikke hæmmet i sine bevægelser til træningen fredag.

Bør kunne dække ind

Viborg HK må fortsat undvære de to venstrehænder Pauline Bøgelund og Anne-Sofie Filtenborg, og derfor bliver der lørdag plads i truppen til U16-spiller Thilde Frandsen og U18-spiller Caroline Højer.

Pauline Bøgelund brugte fredag en del tid på at genoptræne for sig selv inde i det lille motionsrum, som hører til hal 2. Anne-Sofie Filtenborg tog en tørn på kondicyklen, som stod parkeret lige uden for banen.

Lørdag skal Viborg HK spille kamp nummer fire på 10 dage, men den rutinerede fløjspiller Ann Grete Nørgaard er ikke bekymret over den nuværende skadessituation i VHK-truppen. Hun fokuserer på, at hun selv er klar til at give den fuld gas mod Besancon.

- Jeg synes, jeg er frisk og fit for fight. Jeg fejler ikke noget, og sådan er det for mange andre i truppen. Vi burde kunne dække ind for, at der lige er et par stykker, som skranter lidt. Sådan er det i alle trupper, og sådan har det været i alle de år, hvor jeg har spillet håndbold, sagde Ann Grete Nørgaard, som slog fast, at en god holdpræstation kan løfte meget på banen.

VHK-profil døjer med skulderen inden nøglekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce