VHK sejrede sikkert mod Ajax

Kristina Jørgensen førte an med målene i første halvleg. Arkivfoto

VHK sejrede sikkert mod Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK førte hele kampen mod Ajax København og tog hjem med en sejr på 28-21. Det er VHK's anden sejr i denne sæson.

København: Viborg HK skulle onsdag aften forsøge at få sæsonens anden sejr i HTH ligaen mod formsvage Ajax København. Viborg HK bragte sig tidligt i kampen foran, blandt andet på tre scoringer af Kristina Jørgensen på syv minutter, hvilket bragte VHK foran 2-5. Samme Jørgensen begik efter 13 minutter straffekast, men heldigvis for den unge bagspiller var Rikke Poulsen på plads i målet.

Gennem det meste af halvlegen var VHK et skridt foran værterne fra København, og de kunne også gå til pausen foran 10-12. Gæsterne var ellers foran med tre og fire mål i løbet af halvlegen, men pauseføringen blev på de to mål.

I anden halvleg kom de sjællandske værter i begyndelsen tættere på VHK. Fem minutter inde i halvlegen måtte Rikke Poulsen igen hive en redning frem på et straffekast, og indledningen i anden halvleg var blandt andet præget af tre udvisninger på ti minutter - en til Ajax København og to til Viborg HK. VHK var foran med et enkelt, to eller tre mål, men fik ikke rigtigt lavet det helt store forspring.

Midtvejs i anden halvleg fik VHK så forspringet. Holdet kom nemlig foran med fire mål, og herfra trak VHK det længste strå med en føring, der kun blev større som minutterne gik.

Det sluttede med en sejr på 21-28 til Viborg HK, der kunne tage hjem med to vigtige point fra København.

VHK sejrede sikkert mod Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce