VHK-træner efter nyt nederlag - vi agerer som et bundhold

Allan Heine erkender, at noget er gået galt i starten af denne sæson. Foto: Morten Pedersen.

VHK-træner efter nyt nederlag - vi agerer som et bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Heine var dybt skuffet over holdets præstation i nederlaget mod Randers, hvor han kun så to lyspunkter.

Viborg: Det er blot få måneder siden, at Viborg HK's kvinder brød flere års medaljetørke og erobrede DM-bronze.

Nu er holdet bundhold i håndboldligaen efter at have indledt sæsonen 2018/2019 med fem nederlag på stribe. En start, som er den dårligste for VHK i omkring 20 år.

Den del vil cheftræner Allan Heine ikke fokusere på, men han erkender gerne, at noget er galt.

- Mit fokus er på, hvordan vi spiller. Og i dag agerede vi præcis som det vi er - nemlig et bundhold, sagde cheftræneren, der tydeligvis var mærket af nederlaget på 29-26 mod Randers HK.

- Så snart vi havde lidt modgang i kampen, så blev ondt bare værre. Vi formåede ikke at udnytte vores store muligheder, mens vi heller ikke fik sat noget som helst pres på Randers i vores defensiv. Vi mødte et hold, som har haft svært ved at lave mål, men pludselig kom de til 45 gode chancer i en kamp. Så havde det ikke været for Rikke Poulsen, så havde vi fået en lussing, sagde Allan Heine, der udover den erfarne keeper kun kunne uddele ros til Ann Grete Nørgaard, som scorede ni mål.

- Jeg er rigtig skuffet over, at vi kan levere på så lavt et niveau. Ann Grete Nørgaard og Rikke Poulsen gjorde det fgodt, men vi vinder altså ingen kampe ved, at der er to spillere, som leverer varen. Der skal være flere. Og nu må jeg have et kig på, hvem der egentlig kommer med den power og energi, som vi har brug for - for lige nu gør vi det ikke godt nok, sagde han.

Har gjort noget galt

Hvilke ting er det, der er gået galt for jer i den her sæsonstart?

- Selvfølgelig er der ting, som er gået galt.

Hvad?

- Det tænker jeg, at vi skal arbejde med internt. Men det er klart, at når vi har tabt fem kampe i træk, så har vi gjort noget galt, sagde han.

Hvor dyb er den her krise?

- Det er heldigvis meget tidligt på sæsonen, så vi kan håbe på, at vi får løsnet energien og poweren op, så vi kan komme ud med det niveau vi har. Men vi har ikke fundet det i en hel kamp desværre?

Hvilke værktøjer er det, som du skal finde frem nu. Det er jo uvant for mange af spillerne, at stå i den her situation?

- Ja - det er uvant for mange at tabe fem kampe i træk. Det er vel kun mig, som er erfaren i det fra min tid som træner i Ringkøbing. Jeg er stadig sikker på, at vi nok skal komme igen, men lige nu kan vi ikke være det bekendt, som vi leverer set over en hel kamp, sagde Allan Heine.

VHK-træner efter nyt nederlag - vi agerer som et bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce